Heti horoszkóp 2017. július 10-16 . – Figyelem és önfegyelem

2017.07.10. 13:39

Az Ikreknek extra pénz néz ki a héten, a Nyilasra új élmények várnak. Heti horoszkóp.

Kos

A héten elsősorban a saját dolgaiddal foglalkozz és készülj fel arra, hogy hamarosan alaposan bele kell húznod a munkába! Addig is töltsd minél több időt a szeretteiddel is és pihenj, vagy utazz el!

Bika

Most itt az ideje, hogy kapcsolatokat építs, ez nagyon hasznos lehet a későbbiekben. Hívd meg magadhoz új barátaidat, de előtte tedd rendbe új otthonod és dobd ki, vagy add el a felesleges holmikat, melyekre már nincs szükséged! A héten egy jövedelmező üzlet is kilátásban van.

Ikrek

Pénzügyeid folyamatosan kézben tartod, és ez biztosítja számodra a kiegyensúlyozott és biztonságos anyagi helyzetet. Most ugyanakkor lehetőséged lesz egy kis extra pénzt keresni. Talán elindíthatsz egy kis vállalkozást, amely segít egy kis plusz bevételhez jutni. A hét vége vidámnak ígérkezik és egy kellemes meghívást is kaphatsz valahonnan.

Rák

A héten a szokásosnál is bátrabbnak és célratörőbbnek érezheted magad a munkádban. A pénzügyeid most némi átszervezést igényelnek, melyről gyors döntést kell majd hoznod. Lehet, hogy olyan ajánlatot kapsz, aminek nem tudsz ellenállni. A hét végén a barátaiddal töltsd el az időt!

Oroszlán

Talán úgy érzed, hogy egy kicsit el kellene bújnod az emberek elől, mert az utóbbi időben túl sokan pályáztak a lelki támogatásodra. Talán feszültségeket is hozhat ez most, de ne vedd személyesre az ügyet. A hét végén valaki a szakmai tanácsodat fogja kérni.

Szűz

Úgy tűnik, mintha mostanában mások szükségleteinek kielégítése miatt kissé elhanyagoltad magad. Ez nem mehet így tovább! Bátran lépj tovább ezen és tedd meg amit tenned kell önmagad érdekében! Ez nem fog mindenkinek tetszeni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.