Napi horoszkóp 2017. július 10. – Itt az ideje az önfegyelemnek

2017.07.10. 07:00

Az Oroszlán magányosnak érezheti magát, a Halak kissé elhanyagolta a testét. Napi horoszkóp.

Kos

Lehet, hogy most kissé elvesztetted a jövőbe vetett hitedet, kedves Kos. Itt az ideje, hogy tegyél valamit ez ellen, különösen, ha a dolog a magánéletedet érinti. Becsüld meg jobba párod, aki kitart melletted, vagy ha egyedül vagy, egy új szerelem mindenre gyógyírt jelenthet.

Bika

Ma hajlamos vagy kissé az álmodozásra, de a valóság szembe jön majd veled. Munka, határidők, ezek azok a dolgok, amelyekkel a legkevésbé szeretnél foglalkozni, de sajnos muszáj, ha nem akarsz nagyon elcsúszni a határidőkkel. Szóval, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Ikrek

Sokan vannak, akik gyakran vesznek a nélkül dolgokat, hogy azt átgondolnák előtt, ez azonban veled mintha egyre gyakrabban esne meg. Tele a szekrényed soha nem hordott ruhákkal, ami bizonyára megnyugtató érzés, de kissé jobban oda kellene figyelned a pénzügyekre is!

Rák

Az elfogadás, az emberség és a mások tisztelete mostanában mintha nem érvényesülne körülötted. Pedig benned óriási adag nagylelkűség lakozik. Támogasd az embereket, akiket csak lehet, hogy érezzék, számíthatnak rád!

Oroszlán

Ma kissé magányosnak érzed magad, kedves Oroszlán pedig te magad vagy, aki megtartja a távolságot az emberekkel. Ellentmondásos a viselkedésed, ezért valaki esetleg nem tudja, hányadán áll veled. Tedd világosabbá számára az érzéseidet!

Szűz

Nehéz elhinned valamit, amit nem tapasztalsz meg, de most itt az ideje, hogy megpróbáld elfogadni a hit erejét. Ha úgy érzed, valamilyen misztikus impulzus ér, gondolkodj el kicsit a hit természetéről!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.