Napi horoszkóp 2017. július 12. – Kétségek és bizonytalanságok

2017.07.12. 07:00

Az Ikrek úgy érzi, hanyagolják, a Skorpió várhat a pénzére. Napi horoszkóp.

Kos

Ma valaki felhívhat és megosztaná veled a bánatát. Érzékenységed és együttérzésed sok embert vonz, ami néha terhes lehet számodra. Fogadd el ezt jó tulajdonságaid természetes következményeként és légy jó hallgatóság! Arra azért vigyázz, hogy a szomorú történetek hangulata nehogy rád is átragadjon.

Bika

Ma pénzzavarba kerülhetsz és emiatt kétségek merülhetnek fel benned a jövőt illetően. A bizonytalanság érzése miatt azonban a helyzet számodra sokkal súlyosabbnak tűnhet, mint valójában. Higgadt fejjel gondolkodj! Megtalálod a módját, hogy enyhítsd a pénzügyi gondokat.

Ikrek

Úgy érezheted, hogy partnered hanyagol mostanában, aminek ezer oka lehet. Ha hagyod, hogy elhatalmasodjon rajtad a kétség és a bizonytalanság, az nem tesz jót a lelkednek, inkább maradj objektív és gondold át, vajon van-e reális esélye annak, hogy a párod már nem törődik annyira veled. 

Rák

Egy kicsit elakadtál most, kedves Rák. Mintha minden olyan homályos lenne hirtelen és nem haladnak a dolgaid. Lehet, hogy egy kissé hátrébb kellene lépned és nem erőltetni a dolgot. Aztán majd később visszatérsz, hogy befejezd. Meg fogsz lepődni, hogy akkor milyen könnyen megy majd.

Oroszlán

Egy közeli barátod ma feltűnően rossz hangulatban lehet és alig sikerül szóra bírnod. Lehet, hogy a probléma veled kapcsolatos, de valószínűbb, hogy a munkájával, vagy a családjával, esetleg az anyagi helyzetével van a gond. Tedd világossá számára, hogy szükség esetén számíthat rád!

Szűz

Most talán újragondolod a karriered, több fizetéssel és nagyobb perspektívával kecsegtető kihívást keresel. A családtagjaid bizonytalanok, hogy jó döntést hoztál-e és aggódnak érted. Nyugtasd meg őket, mert, ha nem teszed, csak romlik majd a helyzet. Tedd számukra egyértelművé, hogy tudod, mit csinálsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.