Napi horoszkóp 2017. július 12. – Kétségek és bizonytalanságok

2017.07.12. 07:00

Mérleg

Távoli rokonokkal kapcsolatban nyugtalanító híreket hallottál, és nem tudod elérni őket, ami tovább fokozza az izgalmakat. Lehet, hogy közös ismerősöket kell keresned, hogy tisztázd a helyzetet. Valószínűleg nincs nagy baj, de jobb ezt első kézből hallani. Próbálkozz!

Skorpió

Lehet, hogy most késik valamilyen kifizetésed és nem is tudsz kapcsolatba lépni senkivel ez ügyben. Jogosan aggódsz, hogy egyáltalán beérkezik-e a bevétel. Hidd el, egy kis kellemetlenségen kívül semmi problémát nem fog okozni a dolog. A pénz meg fog érkezni.

Nyilas

Egyre mélyebben bonyolódsz bele egy kapcsolatba és már a közös jövőről fantáziálsz. Ugyanakkor kétségeid vannak arról, hogy ő is égy érzi-e magát. Korai ezen aggódnod! Az idő bebizonyítja majd, hogy érdemes-e a szeretetedre az illető.

Bak

Új ötletek, új lehetőségek jöhetne a bevételeid növelésére, ami egyrészt több munkát, másrészt nagyobb bizonytalanságot okozhat. A kétségek elbizonytalaníthatnak, de te ne hagyd, hogy ez megtörténjen. Beszéld meg barátaiddal vagy pároddal és ha kell, óvatosabban haladj előre!

Vízöntő

Ma az érzelmeid kissé megzavarnak majd. Kétségek és bizonytalanságok gyötörnek a partnereddel kapcsolatban. Vajon mindent megoszt veled, ami fontos? Próbáld objektíven vizsgálni a helyzetet és rájössz, hogy túlaggódod a dolgot.

Halak

Ma barátságtalan viselkedésével egy közeli ismerősöd megbánthat. Úgy érezheted, hogy a probléma veled kapcsolatos, de ne vedd magadra a dolgot! Valószínűleg a saját gondja gyötri, azért viselkedik így. Légy együtt érző vele! 

.