Hirdetés


Napi horoszkóp 2017. július 13. – Egy spirituális nap

2017.07.13

Az Ikreknek jogi ügyekkel kell foglalkozni, a Rák egy új romantikus kapcsolatra talál. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos

Talán egy rég nem látott ismerősről álmodtál és arra gondolsz, vajon éppen mit csinálhat? Ne habozz, keresd fel, nagyon fog örülni a megkeresésnek! Ma érzékenyebb vagy az átlagnál, így mások érzéseit is jobban meg tudod érteni. 

Bika

Társadalmi vagy kulturális eseményeken veszel részt hamarosan. Remek időtöltés lesz és új barátokat is szerezhetsz majd. Tisztítsd ki a fejed és készülj fel, mert remek időtöltés vár rád. Érdemes kicsit rápihenni is, mert fárasztó lesz!

Ikrek

Ma lehet, hogy jogi ügyekkel kell majd foglalkoznod. Bár nem szeretsz ilyesmiket intézni, mégis örülhetsz, mert pénzügyileg pozitív dolgokat hozhat az ügylet. Egy számodra igencsak kívánatos eseménysor vár rád.

Rák

Egy új romantikus kapcsolat, vagy barátság van kilátásban, akihez lelkileg akár igen közel is kerülhetsz. Arra vigyázz, hogy kerüld az új partner idealizálását. Ő is csak egy egyszerű ember, ne várj tőle irreális dolgokat!

Oroszlán

Ma nagyon azonos hullámhosszon leszel valamelyik családtagoddal. Szinte egyet gondoltok, mindenről ugyanaz jut majd eszetekbe. Ez egész nap így lehet, ami mindkettőtöknek érdekes élmény lesz.

Szűz

Valaki ma közel kerülhet hozzád, akit régóta ismertél, de eddig nem sok kapcsolat volt közöttetek. Arra gondolhatsz, miért csak most kezdtünk beszélgetni. Az új barátsággal közelebb kerülhetsz egy új társasághoz és érdekes embereket ismerhetsz meg.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.