Napi horoszkóp 2017. július 14. – Hol jár az eszed?

2017.07.14. 07:00

Kicsit mindenki álmodozik ma. Amúgy a Mérlegnél pénz áll a házhoz, a Bak meg épp pénzzavarba kerül. Napi horoszkóp.

Kos

Ma úgy érezheted, valami blokkolja a tehetséged, ami frusztrációt okoz nálad. Ha nem vagy elég motivált a munkához, összpontosíts egy kis időre valami másra, vagy valami új dologba kezdj. Később visszatérhetsz a munkádhoz és már minden visszatér a régi kerékvágásba, meglátod.

Bika

Ma tele vagy új ötletekkel és elképzelésekkel, de nem foglalkozhatsz ezekkel, mert a napi rutin leköti az idődet. Írj jegyzeteket az ötleteidről és tedd félre későbbre őket! Így a munka is meglesz és később nyugodtan újra előveheted.

Ikrek

Ma messze járnak a gondolataid a hétköznapoktól. Álmodozol, miközben a munka és a családi kötelmek lerántanak a talajra. Állíts fel egy sorrendet! Tudd le a munkát, intézd a családi ügyeket, majd vonulj el valahová meditálni, pihenni!

Rák

Ma egy közeli ismerősöd láthatóan gondban van és nem hajlandó beszélni róla. Ne erőltesd! Problémája valószínűleg nem veled kapcsolatos! Az a legjobb, ha nem erőlteted a dolgot és úgy viselkedsz vele, mint máskor. Ha akar, úgyis megnyílik és elmondja, mi nyomja a szívét.

Oroszlán

Ma a munka keresztülhúzhatja néhány magánéleti tervedet, amivel kapcsolatban partnerek kevés megértést tanúsít majd. Érthető, hiszen veled tervezte eltölteni az időt. Ne aggódj, majd később megérti, hogy ez most így alakult és megenyhül majd.

Szűz

Ma a munkahellyel, vagy a családdal kapcsolatos váratlan helyzet kétségessé teheti a nyaralási, vagy kikapcsolódási terveid. Ez kissé elveszi a kedvedet, de uralkodj magadon! Felelősen cselekedj és koncentrálj a kötelességedre! Minden a helyére kerül majd végül.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.