Napi horoszkóp 2017. július 15. – Motiváció és siker mindenütt

2017.07.15. 07:00

A Mérleg túllőtt a célon, a Skorpió a fellegekben jár. Napi horoszkópunk.

Kos

Lassan beérnek a dolgok, néhány terved megvalósulni látszik, küszöbön a siker. Ezt mások is észre veszik és hirtelen sokan kérnek tőled valami támogatást. Jótékonysági szervezetek is bejelentkezhetnek adományért. Adakozz, segíts, de nézd meg jól, kinek adsz pénzt! Nem mindenki az, aminek látszik.

Bika

Egyre több a szakmai sikered, ettől izgatottabb leszel és motivált. Persze a munkával járó felelősség is egyre nagyobb, ami a szabadidő csökkenéséhez vezet. Ne aggódj, a barátaid megértik majd, hogy most kevesebb időd van.

Ikrek

 Minden dologban sikeresnek érzed magad és úgy érzed most teljes az életed. Persze túlzott lelkiismeretességednek ára is van: a magánéleted hátrébb került a rangsorban. Kicsit lazíts és tölts több időt azzal, aki a legközelebb áll hozzád!

Rák

A kemény munka, a lelkesedés most pénzügyi sikert hoz. Új lehetőségek nyílnak meg hamarosan előtted. A hátrány az, hogy nagyon elfoglalt vagy. Törekedj a profi időbeosztásra, hogy a leghatékonyabban teljenek a napjaid!

Oroszlán

A szeretteid aggódnak érted, mert túl sokat dolgozol mostanában és keveset pihensz, kevés időt töltesz a családoddal. Ha úgy érzed, hogy ez igaz, maradj otthon és lazíts kicsit! Ne aggódj a munka miatt, az megvár, és ha feltöltődtél, még ennél is sokkal jobban fog menni.

Szűz

Minden a legnagyobb rendben veled, fizikailag erősnek érzed most magad, de lehet, hogy szellemileg kissé lefáradtál az utóbbi időben. Nem vág az eszed olyan élesen, mint az szokásos. Ma ne kezdj új dolgokba, dolgozz a régebbi feladataid befejezésén, tűzz ki magad elé lazább célokat. Pár nap múlva ismét a topon leszel agyilag is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.