Napi horoszkóp 2017. július 15. – Motiváció és siker mindenütt

2017.07.15. 07:00

Mérleg

Lehet, hogy kissé túllőttél a célon a vásárlással, talán olyasmire is beruháztál, mai nem volt éppen fontos, vagy felesleges luxus. Vigyázz, nehogy annyira elhatalmasodjon rajtad a vásárlási láz, hogy az már kóros méreteket öltsön. Mindig legyen kéznél a józan eszed!

Skorpió

Ma a fellegekben jársz, mert sikeresnek érzed magad és érzed, hogy mások is annak tartanak. Tele vagy ötletekkel is, melyeket mások is jól fogadnak, de vigyázz, ezek közül nem mind működőképes! Kicsit várj a döntésekkel, néhány nap múlva gyakorlatiasabban látod majd a dolgokat!

Nyilas

Ma nagyon elfoglalt vagy, telefonálsz, leveleket írsz, szervezel. Igazán pörgős napod van, pedig nincs is munkanap. És pont ez az, a miatt kissé lazítanod kellene. Végül úgyis végzel mindennel időben. Nem kell kapkodni!

Bak

Üzletileg és pénzügyileg is elégedett lehetsz és ezt mások is látják rajtad. A dolog hátránya, hogy néhány nem túlzottan megbízható ember is feltűnhet a közeledben, akikkel óvatosnak kell lenned. Lehet, hogy kölcsönt, vagy szívességet kérnek tőled. Légy óvatos, ne bonyolódj bele kínos történetekbe!

Vízöntő

Szakmailag sikeres vagy, de a sikernek árnyoldala is mutatkozhat. Páran irigyek rád és a hátad mögött furkálódnak ellened. Próbáld kivédeni a támadásokat és ne hagyd, hogy ezek a dolgok csillapítsák a lelkesedésedet! Minden megvan benned, hogy egyre feljebb és feljebb kapaszkodj a lépcsőn.

Halak

Mostanában egyre többet foglalkoztat a spiritualitás. Logikus éned azonban egyre arra int, hogy a racionalitás talaján kell mozognod. Ne aggódj! A kételkedés természetes velejárója az életnek!

.