Napi horoszkóp 2017. július 16. – Fordulópontok

2017.07.16. 07:00

A Bika nyakán a meló, a Rák egy határponthoz ért. Napi horoszkóp.

Kos

Ma egy barátnak lesz szüksége a támogatásodra. A képességed, hogy végighallgatsz másokat és ápolod a lelkeket, most nagy hasznára lesz. Az életed jól halad, szakmai sikerek és új barátságok jöhetnek. Maradj lelkes, ragaszkodj céljaidhoz, miközben együttérzést mutass másoknak!

Bika

Nyakadon a meló, szorítanak a határidők, most aztán igazán el vagy havazva. Elszántságod azonban arra késztet, hogy még akkor is helyt állj, ha már szinte lehetetlennek tűnik. Ne vegyél magadra túlzott terheket, ha kell, kérj segítséget! Ma pedig próbálj meg pihenni!

Ikrek

Eddig minden nagyon jól csináltál és most jobban érzed magad, mint valaha. A jövő határozottan pozitívnak tűnik számodra. Most lehet, hogy egy hosszabb utazás, vagy pihenés az, amit megérdemelsz. Aztán, ha megjöttél, tervezheted a következő lépést.

Rák

Most valamilyen határponthoz érkezhetsz, épp jó eredménnyel lezárul egy sikeres időszak az életedben. Ünnepelj! Menj összejövetelekre, érzed jól magad! Éjszaka álmokat látsz majd, amik fontosak lehetnek, lefekvéskor készíts jegyzetfüzetet és tollat az ágyad mellé!

Oroszlán

Ma még közelebb kerülhettek egymással, romantikus partnereddel. Összpontosíts erre a románcra, fejezd ki érzéseidet, hogy partnered érezze, mennyire fontos vagy neki! Ha stabilnak látszik a kapcsolat, ne habozz, lépj előre!

Szűz

Bár a lelkesedésed töretlen, a túl sok munka és a nagy nyomás miatt túlságosan fáradt vagy. Nem szabad túl keménynek lenned önmagaddal és a testednek és lelkednek is meg kell adnod azt, ami jár. Pihenj, töltődj és hamarosan a régi önmagad leszel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.