Hirdetés


Napi horoszkóp 2017. július 17. – Magányos szívek és feszültségek

2017.07.17

Mindenki ideges lesz ma. Az Ikreknek jót tenne egy kis reggeli sport, a Szűz kötözködős kedvében lesz. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos

Ma egy kis magányra vágysz, egyedül maradnál a gondolataiddal. Ha végeztél a kötelező programoddal, és ha megteheted, egy jó könyvvel vonulj el a világtól egy kis időre! Ettől enyhülni fog a benned munkáló feszültség.

Bika

Pénzzavar miatt kissé bizonytalankodsz mostanában és aggódsz a jövő miatt, vajon jó irányban haladnak-e a dolgaid. Objektíven tekintsd a helyzeted és ne másokhoz mérd magad! Ha nagyon irritál, hogy ismerőseid mennyire kérkednek sikereikkel, dolgozz keményebben, vagy épp hagyj ott mindent és sétálj egyet egyedül!

Ikrek

Mostanában a szokásosnál is jobban vágysz a magányra és idegesítenek a körülötted lévők, mégis részt kell venned másokkal közös programokon. Le kellene vezetned a benned rejlő feszültséget, például reggeli edzéssel. Kelj korábban és menj el futni, mielőtt elkezded a szokásos napi programod. Meglátod, csodát tesz majd veled.

Rák

Bár alapból társasági ember vagy, most mégis egyedül érzed a legjobban magad, legszívesebben elbújnál egy sarokba. A munkahelyeden is mintha kívülálló lennél. Ha már nyaraltál, akkor azért, ha még nem, akkor azért lehetsz feszült. Ha fáradt vagy, szakíts időt egy kis feltöltődésre!

Oroszlán

Te általában egyedül is jól elvagy, de ez most még a szokásosnál is jobban így van. Ha ma meghívást kapsz valahova, nem valószínű, hogy elfogadod. El tudod foglalni magad egyedül is, dolgozz ezeken a projekteken és szakíts időt egy kis edzésre is!

Szűz

Talán ma tele van feszültséggel a levegő, pedig nincs is különösebb oka látszólag. A munkatársak és a családtagok is az agyadra mennek, és legszívesebben beléjük kötnél. Ne tedd! Vezesd le a feszültségedet egy kis testedzéssel!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.