Napi horoszkóp 2017. július 18. – Carpe diem!

2017.07.18. 07:00

A Rák ma este egy kicsit lazítson, a Bak az érzelmeire hagyatkozzon! Napi horoszkóp.

Kos

Ma nagy esélyeid vannak, hogy továbblépj partnereddel a kapcsolatotokban. Tervezzétek a jövőt, erősítsétek meg egymás iránti elkötelezettségeteket! Ha egyedülálló vagy, akkor egy lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz, akit kiszemeltél magadnak.

Bika

Ma egész nap komoly dolgokkal kell foglalkoznod. Munka, üzlet, otthoni teendők. Ugyanakkor a nap arra is lehetőséget ad, hogy valakivel elmélyítsd kapcsolatodat. Lehet ő egy munkatárs, vagy egy magánéleti társ is.

Ikrek

Ma kettős hatás érvényesül nálad. Egyrészt két lábbal a földön járva a munkádra, a feladataidra összpontosítanál, de ott van benned valami, ami a fellegekbe repít gondolatban. Találd meg az egyensúlyt a két energia között!

Rák

Ha teheted, ma fejezd be korábban a munkádat és lazíts kicsit ma este. Élvezd kicsit az életet, fedezd fel magadban a kreativitást és hívd elő azokat az ötleteket, melyek az agyad eldugott zugában szunnyadnak már jó ideje!

Oroszlán

Ma van a napja, hogy néhány embernek nyíltan elmondd, mit gondolsz. Beszélj a szívedből és figyelj a reakciókra! Abból lehet tanulni, mert ilyenkor mások is őszintébbek veled. Bízz az ösztöneidben!

Szűz

Ma kemény napod lesz, kedves Szűz. Semmi sem úgy történik, ahogy elképzelted, de te csak összpontosíts a megoldandó feladataidra! Ha pedig valami nem akar sikerülni, majd megpróbálod később. Este jöhet egy kis stressz oldó, például egy jó tea és egy kis pihenés.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.