Napi horoszkóp 2017. július 6. – Csendes üzemmód

2017.07.06. 07:00

A Szűznek lehet, hogy engedni kell az elvárásokból, a Halak leltárt készít ma. Napi horoszkóp.

Kos

Az eszed és a szíved ma tökéletes összhangot alkot, kedves Kos! Minden úgy alakul, ahogy várod, bízz magadban! Ma lehet, hogy váratlan helyzet áll elő, ne lepődj meg túlságosan.

Bika

Ne tekintsd magadat sebezhetetlennek, kedves Bika, mert néha még te is érzékeny lehetsz. Lény önmagad és ne akarj a valóságnál keményebbnek látszani! Néha azokat a tanácsokat, melyeket másnak adsz, te is megfogadhatnád.

Ikrek

Ez a te napod, kedves Ikrek, ne hagyd, hogy bárki elvegye tőled! Ha egy célt tűztél ki magad elé, most ne pazarold az időt arra, hogy a megvalósításon agyalsz. Indulj el, az első lépés a legfontosabb!

Rák

Ha hajlandó vagy másokkal megosztani dolgokat, azt mindig meghálálja a környezeted. Ma az eszed és a szíved egyaránt a helyén lesz, racionálisan közelítesz a dolgokhoz. Ma egy váratlan meglepetés is vár rád.

Oroszlán

Minden jól alakul ma, mindaddig, míg nem kezdesz aggódni valamitől. Feleslegesen, mert minden akadályt jól fogsz venni. Ügyelj minden részletre és mindig tervezd meg a következő lépést! Ma lehet, hogy ki kellene dobnod azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálnak megfelelően.

Szűz

Ma lehet, hogy lejjebb kell adnod az elvárásaidból. Lehet. hogy egy fontos cél messzebbre került a vártnál. Ez egy jó alkalom arra, hogy újra átnézd a részleteket és szilárd talajjal a lábad alatt újratervezd a dolgokat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.