Napi horoszkóp 2017. július 9. – A munka gyümölcse

2017.07.09. 07:00

A Bika körül valaki sündörög, a Mérleg tervei mozgásba lendülnek. Napi horoszkóp.

Kos

Most lehet, hogy úgy érzed, mintha tornádó csapott volna le rád és az események kezdenének kicsúszni az irányításod alól. Ne kapálózz, mert úgy sem tudod megállítani! Hagyd, hogy a vihar elvégezze a dolgát és lecsillapodjon.

Bika

Valaki körülötted sündörög és megpróbál keresztbe tenni neked, úgyhogy légy óvatos! Figyeld, de ne lépj közbe, úgysem fog sikerrel járni. Te csak tedd a dolgod, fejleszd tudásod és nem tudnak ártani majd neked.

Ikrek

Most ne akarj minden áron többet magadnak mindenből! Koncentrálj arra, amid már van és becsüld meg! Ne pazarold a figyelmet felesleges dolgokra, a prioritásokra fókuszálj! Most fontos, hogy az érzelmeid is kiegyensúlyozottak legyenek.

Rák

Ma jó napod van, kedves Rák. Az érzelmi életed is remekül alakul. Ne félj kipróbálni új dolgokat, vágj bele, ha az élet felkínál egy kalandot! Most ne törődj az idővel!

Oroszlán

Úgy tűnhet, hogy az emberek nem veszik annyira komolyan a dolgokat, mint azt te szeretnéd. Lehet, hogy neked kellene lazítani egy kicsit. Az élet egy játék és mi csak egy porszem vagyunk a világmindenségben. Szóval vedd könnyebben!

Szűz

Ma ne zárj be semmilyen ajtót magad körül, mert lehet, hogy besétál rajta egy lehetőség. Szabadon és ösztönösen cselekedj és meglátod azt az ajtót, amelyiken a boldogság érkezik majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.