Napi horoszkóp 2017. július 7. – Kimozduló!

2017.07.08. 07:00

A Bak ma igen kedves lesz valakihez, a Nyilas pedig kiáll végre önmagáért. Napi horoszkóp.

Kos

Ma mozdulj ki a négy fal közül, kedves Kos! Mozdulj ki, vár a napfény és a természet! Körülötted ott a nagyvilág, fedezd fel! Ma könnyed és energikus vagy és ne feledd, a boldogság a te döntésed!

Bika

Ma ragyogsz, kedves Bika és erre még egy lapáttal rátehetsz, ha a szokásosnál kihívóbban öltözködsz, sminkelsz. Ma nagy az esélye, hogy a nap végére igencsak felpörögnek az érzelmek körülötted. Ha valaki akadályoz, itt az idő, hogy eltávolítsd a közeledből.

Ikrek

Általában egy Ikrek remekül megtalálja a módot, hogy felülkerekedjen a magánéleti problémákon. Nem szabad túlfeszítened a húrt, de elmaszatolni sem érdemes a gondot, mert az csak elodázza a megoldást és később még nehezebb lesz elvarrni a szálakat. Találd meg a megfelelő egyensúlyt!

Rák

Amit ma teszel, annak a következményei a közeljövőben fognak jelentkezni. Lehet, hogy hamarosan negatív véleményeket kapsz, ezzel már most számolj! Nem kell más véleményét figyelembe venned, csak azért, hogy megőrizd a jó viszonyt. Olyan változtatásokra van szükség, amelyek mindkét fél számára előnyösek.

Oroszlán

Ma vigyáznod kell, mert energiavámpírok próbálják éhségüket csillapítani belőled. Reálisan oszd be az „erőforrásaidat” és ne engedd, hogy visszaéljenek a jó lelkeddel! A probléma gyökerét ragadd meg!

Szűz

Ma kellemes nap vár rád, a levegő tele van energiával és kellemes időtöltésnek bizonyul majd, bármit teszel. Ma képes leszel arra, hogy változtass életeden, ha akarsz. Gondolj a jövőre!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.