Szerelmi horoszkóp 2017. július – Forró napok jönnek

2017.07.05. 17:55

A Rák félreértésekbe keveredik, a Vízöntő szexualitása előtérbe kerül. Havi szerelmi horoszkópunk.

Kos júliusi szerelmi horoszkóp

Ebben a hónapban számodra a kommunikáció minden formája kiemelkedő jelentőségű lesz. Beszélgess, chatelj, telefonálj és flörtölj! Ügyelj arra is, hogy a személyes kommunikációt semmi sem pótolja, a netes csevej gyakran félreértésekhez vezet! Ha kapcsolatban élsz, most szinte elmerülsz benne, ha egyedülálló vagy, akkor irány a Tinder, vagy bármely más hasonló. Ne felejtsd el megőrizni a játékosságot!

Bika júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején előkerül valaki a múltból. Lehet, hogy ideje feltenni pár eltemetett kérdést. A hónap közepére igencsak megjöhet az önbizalmad. Vedd fel kedvenc szexi fehérneműdet és emlékeztesd magad, mit is szeretsz a saját testedben! A hónap vége fontos dátumot hozhat az életedbe, dehogy elszalaszd! 

Ikrek júliusi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnik a hónap elején ellenállhatatlan leszel! Ha egyedül vagy, nagyon jól megy majd a flört egy kedves idegennel. A hónap közepe felé egy komoly beszélgetés is várhat rád, ne félj ettől és oszd meg vele, a véleményed. Lehet, hogy az illető le akarja zárni veled a kapcsolatot? Ha így van, ne tartsd vissza, ha így akarja, talán ez a helyes megoldás.

Rák júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap eleje félreértéseket hozhat partnereddel. Mielőtt kirohanást intéznél felé, nézz magadba is, nem lehet, hogy irreális elvárásaid vannak? A hónap közepén olyan dolgok is láthatóvá válhatnak, amik eddig nem. A hónap végére úgy érzed, sebezhető vagy, de nem szívesen mutatod ezt ki. Légy őszinte és meg fogsz lepődni, mennyire vonzóvá tesz ez a tulajdonság! 

Oroszlán júliusi szerelmi horoszkóp

Ne bízz a telefonodban! Lehet, hogy most nem jut el hozzád egy fontos üzenet, így a személyes beszélgetést részesítsd előnyben! Menj el egy romantikus vacsorára a választottal és meglátod mennyivel valóságosabb dolog, mint a telefonbeszélgetés. A hónap közepén lesz egy izgalmas meghívásod. Csak akkor fogadd el, ha tényleg izgat a dolog, mert gondokat okozhat a jelenlegi partnereddel. 

Szűz júliusi szerelmi horoszkóp

Most előjön a Szűz kreatív énje, mely segítségével új szemüvegen át láthatod a kapcsolatodat. Ez az oldalad felszabadítja majd a szenvedélyedet. A hónap vége felé olyan energiáid szabadulnak fel, melyek segítenek abban, hogy te irányítsd intim kapcsolatodat partnereddel. Ez pozitív hatással lesz rá, kapcsolatotok tovább mélyülhet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.