Napi horoszkóp 2017. szeptember 27. – Agresszió és feszültség

2017.09.27. 07:00

A Bika ma magas lángon ég, az Oroszlán pedig agresszív lehet. Napi horoszkóp.

Kos

Tarts emlékezetben minden pozitív dolgot az életedben, különösen most, mikor feszültségekkel és kihívásokkal találhatod szembe magad. Ne veszítsd el a hitedet magadban és a családodban és akkor könnyen túljutsz minden nehézségen!

Bika

A benned lobogó tűz most magasabb lángon ég, mutasd meg ezt büszkén. Újíts be egy szép ruhát estére és fogadd el a meghívást, vagy szervezd meg te magad az esti programot valakivel, aki kedves neked.

Ikrek

Ma úgy érzed, nem állsz készen arra, ami nap közben rád vár. Lehet, hogy most nem érzed szilárdnak a talajt a lábad alatt és a külvilág nyomása is rád nehezedik, de te próbálj meg erős lenni és akkor megküzdesz majd bármivel.

Rák

Ma könnyen olyan helyzet adódhat körülötted, ami magába hordozza a feszültség lehetőségét, de te maradj nyugodt és akkor jól tudod majd kezelni a konfliktust. Azért a dolog jelzi, hogy néhány területen komoly átalakulásra van szükség a kapcsolatrendszeredet illetően.

Oroszlán

Ma különösen szenvedélyes lehetsz és harcos éned az előtérbe kerülhet egy vitában. Az agresszió, ami benned lakozik, néha ki kell törjön, így a dolog ellen sokat nem lehet tenni. Aki szeret, így is elfogad majd.

Szűz

Belső éned ma egy szélsőséges helyzetből is ki tud húzni téged és lehet, hogy erre szükséged is lesz. Ugyanakkor a szerencse is melléd szegődik majd és kihúz téged bármilyen beragadt szituációból.

Mérleg

Ma olyan erő lakozik benned, amely arra ösztönöz, hogy folyamatos mozgásban légy. Ez nem csak a fizikai mozgást jelentheti, hanem azt is, ahogyan a dolgaidat tartod mozgásban. Olyan leszel ma, mint egy erőmű!

Skorpió

Ma olyasmi történhet, ami megváltoztathatja körülötted a dolgokat. Maradj éber és figyeld az eseményeket, mert most ledőlhetnek bizonyos határok körülötted. Új lehetőségeiddel most jobbá teheted magad és a körülötted lévők környezetét.

Nyilas

Ma te lehetsz az egyetlen érző lélek egy dühös környezetben, így légy óvatos. Próbáld semlegesen kezelni a dolgokat, bár egy ilyen helyzetben nem lesz ez könnyű. Később téged lát majd mindenki szuperhősnek.

Bak

Ma jól kell sáfárkodnod energiáiddal, mert körülötted egy hatalmas, mindent átalakító erő munkálkodik. Ennek a tüzénél még te is megpörkölődhetsz. Próbáld függetleníteni magadat a körülötted zajló eseményektől.

Vízöntő

A dolgok most felgyorsulhatnak körülötted, de ez nem jelenti azt, hogy ebben neked is részt kell venned feltétlenül. Szánj időt arra, hogy összegyűjtsd a tényeket, mielőtt ugrasz. Ha mindenki ugrál, lehet, hogy az a legjobb, ha mi nyugton maradunk.

Halak

Győződj meg arról, hogy a rólad kialakult kép nem tér el nagyon a valóságtól és hogy az emberek helyesen ítélnek meg. Ha úgy érzed, hogy ezen a területen van tennivalód, akkor tedd meg ezeket.

.