Hirdetés

Miatta mégsem lesz Szex és New York 3
Instagram.com

Miatta mégsem lesz Szex és New York 3

2017.10.01. 13:18

Az egyik főszereplővel nem tudott megegyezni a stúdió.

Hirdetés

Az egyik főszereplővel nem tudott megegyezni a stúdió.

A filmbeli korukhoz képest jócskán idősebb színésznők többsége ugyan hajlott volna a Szex és New York egy újabb mozifilmes folytatására, de a korelnök nemet mondott.

Sarah Jessica Parker úgy nyilatkozott az Extra TV-nek, hogy létezik forgatókönyv a folytatásra, tulajdonképpen el is kezdődhetnének a forgatások, de mégsem lesz az egészből semmi. „Vége. Nem csináljuk tovább.” – mondta az 52 éves, Carrie Bradshaw-t alakító színésznő a New York-i Balett őszi gálaműsorára igyekezve.

Azt nyilatkozta, hogy szerinte szuper produkció lehetett volna, és most nagyon csalódott. „Ez egy gyönyörű, vicces, szívszorító és élvezetes folytatás lenne, de nem lesz.”

A Daily Mail TV azonban egy névtelen forrásra hivatkozva információkhoz jutott. Az ügy kerékkötője nem már, mint a szexi dívát alakító, 61 éves Kim Cattrall. A színésznőnek az volt a kérése a gyártó Warner Bros-tól, hogy abban az esetben vállalja a harmadik részt, ha a filmes cég további filmekben főszerepeket ad neki. A stúdió ezt nem akarja, viszont négy helyett három nővel nem lesz Szex és New York.

.