Hosszú küzdelem után elhunyt a magyar szépségkirálynő

2018.01.29. 11:03

Legyőzte a gyilkos kór a magyar szépségkirálynőt.

Két évvel ezelőtt futótűzként terjedt a hír, hogy a Miss Hungary 2007 királynője, Koller Katalin rákos, s bár az orvosok lemondtak róla, ő nem adja fel a küzdelmet.

 

Próbáld ki magad friss kvízeinkben! Katt ide!

 

TWN.hu most megtudta, hogy körülbelül egy héttel ezelőtt Kata szervezete végleg feladta a harcot. Azt írják: a hírt a lány férje hozta nyilvánosságra Kata közösségi oldalán. 

Kata alig két éve beszélt a betegségéről és a küzdelemről a sajtóban.

„Alvás közben éreztem, hogy nyomja valami a bordámat. Kiderült, hogy a mellemben van egy csomó. Elmentem mammográfiára, ahol ultrahangos vizsgálatot végeztek rajtam. Nem találtak semmit. A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez”

– mesélte akkor.

2014 őszén, pár hónappal az esküvője után jött a hidegzuhany. Köhögni kezdett, de egy gyógyszer sem használt rá. Később már hányt is. 

"Ekkor már húzódott a karom, a bal oldalon fájt a mellem. Újabb vizsgálatok következtek, mely kiderítette: rosszindulatú daganatom van. Munka közben ért a telefon, de nem törtem össze, hiszen tudtam, hogy a mellrák gyógyítható. Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám." - mondta a lapnak

Hat hónapon keresztül, hetente jártam kezelésre, összesen 27 adagot kaptam. Nyárra terveztük a nászutunkat a férjemmel, Dáviddal, ez is elmaradt." - emlékezett a Borsnak a szépségkirálynő.

Később súlyosbodtak a tünetei, újabb vizsgálatok következtek, majd kiderült: rosszindulatú daganata van. Koller Katalin azonban nem adta fel, életmódot váltott, ám most, alig két évvel később szervezete végleg feladta a harcot – írja a TWN.

 

.