Napi horoszkóp 2018. április 23. – Elragadó érzelmek

2018.04.23. 04:30

A Bikában egy régi szerelem emléke tör fel, a Szűz egy randevúra készül. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Vannak napok, amikor a tükörbe nézve azt látod, amit látni szeretnél. Ez pont egy ilyen nap lehet. Fokozhatod ezt az érzést, ha a külsődön még változtatsz is egy kicsit. Lehet ez egy új frizura, egy elegáns ruha, vagy akár egy kicsit extrémebb smink is. Varázsolj el mindenkit ma magad körül! Persze, ha férfi vagy, elég erre egy széles mosoly is.   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Bika - napi horoszkóp

Ma egy régi szerelem emléke kerül felszínre, mivel egy váratlan találkozás során megpillantod az exedet. Nincs baj az emlékekkel, de a jelenlegi partnered, ha van, jobb, ha nem értesül a nosztalgikus hangulatodról. Válassz magadnak estére egy csendes elfoglaltságot, például az olvasgatást.   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Ikrek - napi horoszkóp

Ha hiányzik a partnered, az természetes érzés. Ugyanakkor nem biztos, hogy jó ötlet erről túl gyakran értesíteni. Kifejezetten idegesítő például, ha valakit emiatt a munkahelyén zavarnak és egy idő után ez a kapcsolatra is kihat. Légy önmegtartóztató. Elegánsabb is, ha visszafogottabb vagy egy kapcsolatban.   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.