Napi horoszkóp 2018. április 26. - Sorsfordító napok jönnek

2018.04.26. 04:50

A Kos túlvállalta magát, a Nyilasnak ölébe pottyan egy lehetőség. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Annyi kötelezettséget vállaltál magadra az utóbbi időben, hogy ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy szükséged volna végre egy kis függetlenségre. Az persze nem mindegy, hogy hogyan is tálalod mindezt a szeretteidnek. Az értelmes magyarázatokat, a szép szavakat mindenki elfogadja. A dühöngést, a mérges kirohanásokat azonban nem fogják szeretni. Ne ejtsd kétségbe azokat, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged!   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Bika - napi horoszkóp

Kissé babonás típus vagy, folyton jeleket keresel: figyeled a kéményseprőket, kerüli a fekete macskákat. De az igazi útmutatást nem a külvilágban találod meg. Inkább befelé figyelj, és a saját tudatodból meríts ötleteket arra vonatkozóan, hogy merre indulj tovább az életben. Figyelj oda jobban az álmaidra! Ma onnan kaphatsz egy jóslatot, javaslatot. Vedd komolyan az üzenetét!  >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Ikrek - napi horoszkóp

Nagyon elhanyagoltad a barátaid az utóbbi időben. A mai napon remek alkalom nyílik arra, hogy javíts ezen a helyzeten. Valakivel, akivel régen, valami semmiségen összevesztél ma akár ki is békülhetnél. Keresd a régi kapcsolatokat: nem fogod megbánni! De új barátokat is szerezhetsz. A Hold ma nagyra növeszti benned az empátiát, az embertársaid iránti szeretetet.  >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.