Napi horoszkóp 2018. április 4. – Álmodozni jó, de a valóság néha szembe jön

2018.04.04. 04:50

Az Ikreknek fel kell ébrednie az álomvilágából, a Skorpió életét egy feszültség keseríti meg. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma vitába keveredhetsz valakivel, aki tőled eltérő álláspontot képvisel több kérdésben. Bár ez az időszak a viták ideje, te azért mégis igyekezz kulturáltan érvelni. Hallgasd meg, amit mondanak mások és gondolkodj el azon is, hogy esetleg nekik is lehet igazuk pár dologban.   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Bika - napi horoszkóp

A barátság nagy érték, ezért vigyáz ezekre a kapcsolataidra. Ha valami véleménykülönbség alakul ki köztetek, akkor sem szabad ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Persze csak a jó kapcsolat miatt nem kell azt mondanod, amit a másik hallani szeretne, egy egészséges vita éppen hogy ösztönző is lehet.  >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Ikrek - napi horoszkóp

Mostanában sokan mintha egy alternatív valóságban élnének és mintha nem akarnának tudomást venni a saját tapasztalataikon alapuló érzékelésnek. Pedig néha érdemes kinyitni a szemünket és a saját életünkkel foglalkozni itt és most. Nézz körül, tapasztalj és úgy értékeld a körülötted lévő világot!  >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.