Heti horoszkóp 2018. június 25. – július 1. – Kötöttségek és szabadság

Horoszkópunk minden héten

2018.06.24. 18:20

A Rák mozgását korlátozzák a héten, de végül ki fog törni a kötöttségekből. A Nyilasnak el kell dönteni egy lépésről, hogy valóban megéri-e. Heti horoszkópunk.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele remek fizikai állapotban ér, így kiváló alkalmad nyílhat egy kis testmozgásra, sportra. Jól mennek a munkaügyek, vagy üzleti ügyek is. Ha valamilyen új dolgon jár az eszed, akkor most itt az alkalom, hogy belekezdj. Külön bónusz, hogy ebben az időszakban különösen fogod élvezni a szexet.

A hét második felében egy ideig komorabb hangulat vár rád, nagy a valószínűsége egy olyan eseménynek, mely miatt megtapasztalod a szomorúság, bűntudat, vagy félelem érzését. Ugyanakkor erő és kezdeményezőkészség is jellemez majd, ami ellenállóvá tesz. Ezekben a napokban fogékonnyá válsz a változásokra és megerősödik benned a szabadság utáni vágy is.

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele ideális lesz egy kis lazulásra, szórakozásra, mivel a munka, amely vár rád, nem lesz túl kemény. Ha olyasmivel kerülsz szembe, amely felelősségteljesebb hozzáállást követel, akkor igyekezz kibújni alóla, vagy későbbre halasztani a dolgot. Arra ügyelj, hogy bizonyos normákat semmiképpen ne rúgj fel, mivel ezzel veszélyezteted azt is, hogy később komolyan vegyenek.

A hét második fele békésen és harmonikusan telik és jó esély van arra, hogy ez akár hetekig is eltartson. A kezdeményezőkészséged és a rugalmasságod most különösen hasznodra válik, amikor egy problémát kell kezelned a munkahelyeden, vagy a magánéletedben. Ha döntened kell, mindig a józan eszedre támaszkodj és akkor nem kerülhetsz bajba. Másoknak is ezt tanácsold.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében az önérzetedbe taposnak és megpróbálnak erővel befolyásolni, vagy az esélyeidet csökkenteni. Ha úgy érzed, hogy igazságtalanság ér, ne hagyd magad, támadj vissza, de ne az ösztöneidet, hanem az eszedet használd. A hét közepén különösen erősen érzed magadban a szexualitást és valószínű, hogy ez kívülről is látszik majd rajtad. Használd a vonzerődet, hogy megszerezd, akit akarsz!

A hét végén izgalmas híreket kapsz és váratlan irányba fordulhat egy napod. Használd ki az új helyzetet, hogy megismerj új embereket és új szemszögből vizsgálj meg dolgokat. Gondolkodj el azon is, hogy nem lenne-e érdemes tanulnod valami újat, ami a gyorsan változó világban a hasznodra válik.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.