Hirdetés

Jobban jár, ha online kalkulálja személyi kölcsönét!

Jobban jár, ha online kalkulálja személyi kölcsönét!

2017.07.05. 10:00

Pénz- és időszűkébe került? Két legyet üthet egy csapásra

Hirdetés

Legtöbbünk számára a két legfontosabb erőforrás bizony a pénz, valamint az idő. Gyanítani merjük ugyanis, hogy a Kedves Olvasó sem feltétlenül illetné magát az időmilliomos jelzővel: a munka mellett mindennapjainkat a család, az otthoni teendők töltik ki, esetleg ha szerencsések vagyunk, időnként hódolni tudunk hobbinknak is.

Nem csoda, hogy az olyan kötelezettségek, mint a banki ügyintézés, vagy épp postára járás, a legtöbbünk homlokára gyöngyöző verejtéket csalogatnak: főképp nyáron nem találunk semmi csábítót abban, hogy szabadidőnket ügyintézéssel töltsük. Persze ettől függetlenül a kötelezettségeinket valamilyen úton-módon teljesíteni kell.

Nos, manapság épp a fenti okokból fordulunk az online ügyintézéshez: telefonszámlánkat a neten rendezzük, levelek helyett e-mailt küldünk és bizony ha kölcsön felvételére kerül a sor, akkor is kezdjük az interneten fellelhető lehetőségeket előnyben részesíteni. Nem véletlenül! Az online hitelfelvételi lehetőség mind az előkészületeket, mind a kölcsön felvételét egyszerűvé, átláthatóvá teszi. Sőt! A hűs nappaliban bizonyos, hogy megfontoltabb, higgadtabb döntést hozunk, mint a sorbanállástól kimerülten és nyűgösen, egy zsúfolt bankfiókban.

Mit tud az online kölcsönkalkulátor?

Ami régen 1-2 órás konzultációt igényelt, az manapság néhány kattintás segítségével lezongorázható. A futamidő és a törlesztőrészlet kalkulációjától kezdve a THM megismeréséig, az online személyi kölcsön kalkulátorok, mint például az oney.hu felületén elérhető mini applikáció, hatékonyan helyettesítik az élőben történő igényfelmérést.

A csúszkás megoldásnak hála, akár egyetlen percen belül tucatnyi opciót mérlegelhetünk. Ehhez mindössze két tételt kell megadnunk: a felvenni kívánt személyi kölcsön összegét, valamint a vállalt futamidő hosszát. A két szám alapján a kalkulátor azonnal, dinamikusan rendelkezésünkre bocsátja a havi törlesztőrészlet pontos összegét. További információk, mint az adott hitelajánlatra vonatkozó THM vagy a teljes fizetendő összeg, szintén listázásra kerülnek.

Ha az ajánlatok alapos mérlegelése után úgy látjuk, megtaláltuk az igényeinknek és erőforrásainknak leginkább megfelelő személyi kölcsönt, egy szintén online ajánlatkérő űrlap kitöltésével megtörténhet a hivatalos ajánlatkérés.

Ezután az ügyintézők telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a megadott adatokat és a kölcsönigényeket véglegesíthessék. Ezt követi a hitelbírálat, mely általában már csak egy-két nap várakozást kíván meg Öntől. Amennyiben a hitelbírálat pozitív eredménnyel zárul, az aláírandó kölcsönszerződést már postai úton kapja kézhez.

Látható, hogy a hitelfelvétel utolsó fázisától eltekintve, a kölcsönfelvétel ma már teljes egészében az interneten keresztül is megvalósulhat. A személyi kölcsön online felvétele hasznos opció, amit ma már minden hiteligénylőnek érdemes számításba venni. Olyan megoldásról van ugyanis szó, mellyel mind pénz-, mind időszűkét hatékonyan enyhítheti!

.