„Egy pszichopata volt” a londoni elkövető

2017.03.25. 18:33

Megszólaltak Khalid Masood második feleségének rokonai.

Megszólaltak Khalid Masood második feleségének rokonai. A nő néhány hónap házasság után elmenekült az „uralkodó” férfitól.

 

A nő még 2004-ben ment hozzá Khalid Masoodhoz, miután a férfi másodszor szabadult a börtönből. Utóbb azért kellett ülnie, mert őrjöngve, késsel rátámadt egy férfire – számol be a Mail Online.

„Erőszakos és uralkodó volt vele szemben, az élete minden részét irányította, hogy mit visel, hova megy, mindent. Egy pszichopata volt és ezt a szó orvosi értelmében mondom. Rendes családból származott, de valami baj volt vele” – nyilatkozta a Daily Mirrornak a volt feleség egy rokona.

A nő egy csúnya veszekedés után összepakolt és egy bőrönddel elmenekült az ország másik végébe, a rokonaihoz – írják. Khalid Masood felkutatta a nőt, aki ragaszkodott a váláshoz a néhány hónapnyi házasság után.

Kereszténység, drogok, Iszlám

Khalid Masood keresztény neveltetést kapott, ugyanakkor az iskolában a kábítószerek bűvkörébe került. „Jó sportoló volt, ugyanakkor nem tűnt ki az iskolában, de semmiképpen nem mondanám butának” – mondta el a Mirrornak egy volt osztálytárs.

Miután a fent említett késelésért börtönbe került 2000-ben, áttért az Iszlám hitre. Majd amikor kikerült a börtönből, hátrahagyta első feleségét és két gyermekét, akik közül egyiküket szörnyű buszbaleset ért és kerekesszékbe kényszerült. Több lap arról számolt be, hogy első felesége már akkor elhagyta miután börtönbe került 2000-ben, de az volt az utolsó csepp a pohárban, mikor a férfi szabadulása után az iszlám vallásra akarta téríteni egyik lányukat.

.