Alpokalja-Online


Letölthető az ingyenes magyar nyelvű Microsoft-vírusirtó

Magyarul is letölthető a Microsoft ingyenes vírusirtója, amely a szoftvercég legújabb webböngészőjével, az Internet Explorer 8-as változatával együtt ígér biztonságos internetezést a felhasználóknak.

A Microsoft tavaly bejelentett vírusvédelmi szoftverének magyar nyelvű változata csütörtöktől érhető el a http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=hu-hu címen található oldalról.

A Microsoft Magyarország közleménye szerint a Microsoft Security Essentials elnevezésű új alkalmazás hathatós védelmet nyújt a vírusok, a kémprogramok és más rosszindulatú szoftverek ellen. Az új szoftver ugyanarra a jól bevált Forefront technológiára épül, amely a Microsoft üzleti felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak is alapja.

"A szoftver használata nem igényel regisztrációt, azonban kizárólag eredeti Windows operációs rendszerre telepíthető" - közölte a Microsoft.

Budai Péter, a Microsoft biztonsági vezetője szerint az utóbbi évek tapasztalatai alapján a Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerek, valamint az Internet Explorer (IE) 8-as böngészőprogram használói sokkal nagyobb biztonságban vannak, mint azok, akik még a Windows XP és az IE korábbi változataival rendelkeznek. "A felfedezett biztonsági rések alapján indított támadások jelentős többsége kifejezetten a Windows XP és az IE 6-os verzióját futtató gépek ellen indították, ezeknek többsége azonban az IE 8-as változatával felvértezett - elsősorban a Windows Vista és a Windows 7 - operációs rendszereket futtató gépeken nem tudtak kárt okozni" - hangsúlyozta Budai.

A Microsoft vírusvédelmi szoftvere jelenleg 33 országban 22 nyelven érhető el.
 

Hozzászólások:

jol müködik

jol müködik

Köszönöm

HOL LEEHET LETŐLTENI?

Hol lehet letőlteni?

Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Írja be a választ csupa kisbetűvel írva!

Aktuális

Résztelezve a tánc világnapi és a gyermeknapi programok.

Aktuális

Idén is csaknem háromszáz pályamű érkezett az Írók Alapítványa és az Írók Szakszervezete által meghirdetett Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatra.

Főként az ittas vezetőket próbálják kiszűrni.  

Vas megyébe 1,4 millió jutott.

Melegebb lesz, de eső is jöhet.

Nemcsak Szombathelyt érintik.

Ketten könnyebben sérültek.

Születés, házasság, halál.

Egészségnap Bükfürdőn
Kiemelt vendég: Katus Attila. A rendezvény ingyenes.

A Szentháromság téren történt a baleset.

Parragh László Szombathelyen
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Vas megyei kamarában tartott előadást. Szerinte a 2010-ben elindított gazdasági folyamatok fenntarthatók. Finomhangolásokra még szükség van.

Heti előrejelzés.

Bécs, parlament
Egy aktuális felmérés szerint a bécsiek 97 százaléka szívesen lakik az osztrák fővárosban. A lakhatás, a tömegközlekedés és az oktatás terén azonban még akadnak tennivalók.

Nagy izgalomra nem volt ok. Racker Béla 25 szavazatot kapott.Hirdetés

Partnereink

Isiscom

Pannonsystem