Médiaajánlat

Alon Média

2016.05.31

Az Alpokalja-Online (www.alon.hu) 2003. óta működő független online szabadidő- és hírmagazin, a térség egyik meghatározó, önálló tartalommal és véleménnyel bíró internetes médiuma.

Hirdetés


 

 

Várnai Zsolt
 lapigazgató

+36 20 9671 833
 

Az Alpokalja-Online (www.alon.hu) 2003. óta működő független online szabadidő- és hírmagazin, a térség egyik meghatározó, önálló tartalommal és véleménnyel bíró internetes médiuma.

A helyi internetes médiapiacon egyedi kínálatot nyújtunk az olvasóknak, naponta többször frissülő tartalom mal, közéleti hírekkel, turisztikai információkkal, kulturális kritikákkal, publicisztikával, képgalériákkal és számos egyéb rovattal, szolgáltatással.

A hagyományos témák mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az interaktivitásra is, így a szerkesztőségi anyagok mellett folyamatosan közlünk olvasói leveleket, szavazásokat, működtetünk internetes fórumot.

Tartalmainkat jellemzően a 18-49 éves, az átlagosnál magasabb iskolai végzettséggel rendelkező, tájékozottabb, döntően szellemi munkát végző emberek olvassák, akiknek egy jelentős része a régióban él és dolgozik, míg mások a sajátos hangnemben feldolgozott turisztikai információk után kutatva találnak el hozzánk. Rovataink több száz cikke szerepel a legjelentősebb országos linkgyűjteményekben.
 

Listaárak

 

Standard
Szuper
Giga
 
  • 250x250 px
  • Jobb oldal
  • Minden oldalon
  • 760x90 px
  • Minden cikkben
  • Minden oldalon
  • 1200x90px
  • Címlapon

PR cikk
80 000.- Ft + ÁFA

Sajtóközlemény
25 000.- Ft + ÁFA

 

98 000.- Ft / hét
198 000.- Ft /hét
198 000.- Ft / hét
 

 

 

A média ajánlatban feltüntetett árak az akciós kiskereskedelmi árak, az ügynökségi megrendelések esetén a Regon lapcsoport árlistája az irányadó

Kedvezmények:

Egyedi kedvezmények ügyében keressen bennünket a 06 20 9671 833 telefonon!

A fentieken kívül - szintén egyedi megbeszélés alapján - még a következő reklám, illetve promóciós lehetőségeket kínáljuk a szerkesztőséggel előzetesen egyeztetett árakon.

Reklámcikk írása, s kiemelt helyre való helyezése.
Microsite: A hirdető számára egy állandó felület biztosítása, amelyet a hirdető tölt meg változó tartalommal. A hirdetés ezen formája szervesen beépül az oldal tartalmába, külső megjelenésébe
Szponzorált link elhelyezése, témákhoz, cikkekhez kapcsolódóan. Egyéb, a hirdetők által ajánlott reklámlehetőségektől sem zárkózunk el

Ingyenes segítségnyújtás
Ha nálunk hirdet, tapasztalt munkatársaink örömmel segítenek, hogy tanácsot adjanak az Ön vállalkozásához leginkább megfelelő hirdetési forma kiválasztásához. Technikai kérdések megválaszolásában szintén örömmel állunk rendelkezésükre.


Írjon nekünk e-mailt
vagy telefonáljon: 06 94 500 111, 06 20 9671 833

FIGYELEM!

Országos kampányokhoz a REGON - a magyar tulajdonú vidéki hírportálok hálózata - alapító tagjaként és nyugat-dunántúli képviselőjeként is segítséget nyújtunk. A REGON 19 megye vezető hírportáljainak közös hirdetési ajánlatát nyújtja partnereinek:

www.regon.hu