A rövid viszony megviselheti - napi horoszkóp, 2016. november 13.

2016.11.13. 11:21

Gyomorpanaszait ne hanyagolja el a Bika. Legyen magabiztos a Halak.

Kos (március 21.-április 20.)
Úgy érzi, hogy megtalálta élete párját az illetőben, de vigyázzon, nehogy az érzések csak egyoldalúak legyenek. A gyors kötődés nem vezet jóra, csak nagy ritkán jelent életre szóló harmonikus kapcsolatot. Fogja vissza magát és lassítson egy kicsit, hogy legyen ideje megismerni a másikat és tisztázni magában az érzelmeit. A rövid viszony megviselheti.

Bika (április 21.-május 20.)
Az esetleg fellépő gyomorpanaszait ne hanyagolja el, sőt fokozottan figyeljen az étkezésére. A Mars bolygó megnehezíti az emésztését, és gyomorfekély kialakulását is előidézheti. Legyen mértéktartó, még akkor is, ha emberfeletti munkájába telik lemondani kedvenc ételeiről. A diétázás nem egy életre szól, mert hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Túlságosan meggondolatlan, ha sürgeti partnerét a döntésben. Lehet, hogy önnek fontosabb a válasz, mint neki, de mégis hagyjon időt, hogy megbarátkozzon a gondolattal, mert számára a döntés túl nagy feladatnak tűnik. Túlzott lendületével csak megfutamodásra készteti. Utolérni pedig lehet, hogy egyáltalán nem fogja tudni. Csak nyugalom, van még idő!

Rák (június 22.-július 22.)
A környezetében valakivel komoly összetűzésbe kerülhet. Ebben az esetben nem jó haragot tartani az illetővel, jobban jár, ha enged. Még akkor is, ha tudja, hogy nincs igaza. Fölöslegesen ne szítsa a tüzet, mert köztudott, hogy nem könnyű ember. Nem érdemes elrontani a hangulatát és a mai napját. Ne törődjön vele, ne szerezzen magának egy veszélyes ellenséget.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Igyekezzen úgy beosztani a mai napját, hogy jusson ideje pihenésre is. Szervezetének most szüksége van egy kis lustálkodásra, ne vonja meg tőle. Persze, ha nagyon fontos és halaszthatatlan ügyeket kell elintéznie, akkor ne tétovázzon, bár a szerelem is megvárja, ha őszinte és nem csak az érdeke motiválja. Mondja le a randevúját és azonnal kiderülhet a turpisság.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne lásson rémeket és gyanakodnia is teljesen fölösleges, mert bizony vannak emberek, akik anélkül is segítenek, hogy valami anyagi hasznot remélnének tőle. Ezért ne értse félre, ha egy ismerőse kérés nélkül, azonnal a segítségére siet. Ne keressen hátsó szándékot, ne lásson érdeket a kedvessége mögött. Ő a szerencsésebb, mert csupán az adás öröméért cselekszik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Még mindig tart a zűrzavar a lelkében, mert az Uránusz bolygó “arra biztatja”, hogy legyen szabad, és járja a saját útját kötöttségek nélkül. Ugyanakkor nem tud meglenni egyedül, mert szeret tartozni valakihez és ezért még túlzott alkalmazkodásra is képes. Ezt a feszült állapotot csak még tovább fokozza egy olyan valaki, aki viszonozza az érdeklődését.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Szerelemben a nehezen megszerzett győzelmét és sikereit a kitartó munkájának és a remek taktikájának köszönheti. Most azonban ne elégedjen ezzel, és ne üljön a babérjain, hanem lépjen tovább és ne engedje kialudni a szerelem lángját. Tegyen meg mindent azért, hogy sokáig harmóniában éljenek, és ne féljen folyamatosan kimutatni az érzelmeit.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Minden pénzét karácsonyi ajándékra szeretné félretenni, de most van fontosabb dolog, amit nem szabad halogatnia. Ilyen a fogainak karbantartása, időszakos ellenőrzése. Az elhanyagolt fogak gyulladásokat okoznak és ízületekre is veszélyesek. Hiányzó fogak pedig esztétikai látványnak sem szépek. Ne sajnálja rá a pénzt, vegyen inkább kisebb ajándékot.

Bak (december 22.-január 20.)
A hűvös és ködös őszi időjárás miatt megnő a megfázás esélye, és a vele járó lázas tünet torokfájással kombinálva. Öltözzön rétegesen, és főleg az ízületeire vigyázzon, és tartsa őket melegen. A jegyében járó Vénusz a szerelemben csupa jót hoz: új ismeretséget meghitt órákkal. Pártfogolja az anyagi helyzete javulását is, de azért fölöslegesen nem ajánlatos költekeznie.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Sajnos az újdonsült kapcsolatának meg vannak számlálva a napjai. Hasznos dolog az alkalmazkodás, de ebben az esetben ezzel sem megy semmire. Ne keresse a hibát önmagában, mert bármit is tesz, ez a kapcsolat egy lépést sem megy előre. Vannak olyan találkozások, amelyek nem egy életre szólnak, csak egy állomás az életében. Nem könnyű, de tegye túl magát rajta.

Halak (február 20.-március 20.)
Ne kételkedjen állandóan magában, mert akkor, amikor szüksége lenne rá, akkor fog inába szállni a bátorsága. Nem szabad visszahúzódnia az első nehézség láttán, mert a kudarc újabb kudarchoz fog vezetni. Erőltesse magára a magabiztosság álarcát, és végül már egészen magáénak fogja érezni ezt a szerepet. Egy idő után, már a viselkedése nem is lesz szerep.

 

.