Ilyen szép first lady-je még nem volt Amerikának

2016.11.09. 12:02

Melania Trump bevándorló, a szomszédból származik.

Donald Trump győzelme azt is jelenti, hogy minden idők legszebb és legcsinosabb first lady-je költözik be a Fehér Házba januárban. Az elnökválasztást megnyerő amerikai milliárdos 24 évvel fiatalabb felesége, Melania Trump (Melania Knavs néven 1970-ben, Novo Mestóban született) egykori szlovén szupermodell.

A múltjában nincs semmi kompromittáló, ha lenne, bizonyosan előkerült volna a kampányban. Modellként is csak egyszer vetkőzött teljesen meztelenre – a GQ férfimagazinnak –, de a „lényeget” akkor sem mutatta meg (fotó a galériában). A legnagyobb magazinok (Allure, Vogue, Vanity Fair, Sports Illustrated) címlapján is szerepelt, fénykorában Milánó és Párizs ünnepelt modellje volt.

2001-ben kapott zöld kártyát az Egyesült Államokban, majd a Trumppal való házasságkötése után, folyamodott amerikai állampolgársághoz. A 10 éves Barron William Trump édesanyja. Korábban úgy fogalmazott, hogy visszafogott first lady lesz, a férje feltétlen támogatója, mint korábban Betty Ford vagy Jackie Kennedy. Forrás:civishir.hu

Negyvenhat évesen még mindig elbűvölő szépségű

 

Galéria

.