A Bak próbáljon meg türelmes lenni - napi horoszkóp 2016. december 24.

2016.12.24. 07:40

A Mérleg nem igazán erre az ajándékra számított, a Vízöntő egész nap ki sem jön a konyhából, a Bikát szinte a rosszullét kerülgeti.

Kos (március 21.-április 20.)
Örül, hogy már semmi elintézendő feladata nincs, hogy otthon lehet a szerettei körében és élvezheti a családja gondoskodó szeretetét. Végre kipihenheti az elmúlt napok fáradalmait, és már csak az ajándékok átadásával kell törődnie. Nagyon reméli, hogy mindenkinek kedvére tud tenni, a nagyvonalú ajándékaival. A saját öröménél sokkal fontosabb az övék.

Bika (április 21.-május 20.)
Szinte a rosszullét kerülgeti, miután hosszas keresgélés után sem jut eszébe, hova tette a szeretteinek nehezen kitalált, és nagy gonddal becsomagolt ajándékokat. Olyan ügyesen rejtette el azokat, hogy komoly fejfájást okoz, hogy megtalálja. A helyzetet csak tovább nehezíti, hogy szinte leblokkol attól a tudattól, hogy mi lesz, ha nem jut az eszébe a rejtekhely.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Amennyire az elején félt a változtatástól, utólag már belátja, hogy mennyire jó, hogy engedett a családja unszolásának és elutaznak a rokonaihoz. Így legalább a rengeteg munkától és a velejáró idegeskedéstől megkíméli magát, és a lelkiismerete is tiszta marad, hisz mindenkinek a kedvére tett. Hab a tortán, hogy szerencsére csak a mai napról van szó.

Rák (június 22. – július 22.)
Még akkor is, ha nem igazán találja szimpatikusnak az egyik rokonát, akkor emelkedjen felül ezen, mert a szeretet ünnepén gondoljon arra, milyen rossz lehet neki egyedül. Legfeljebb csak egy rövid időre látogassa meg és vigyen neki valami kedvére való süteményt. Persze az egész napját nem kell feláldoznia, hisz a családjával szeretné tölteni az ünnepet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szeretetben telik a családjával a mai napja, külön öröm, hogy semmi kellemetlen esemény nem zavarja meg a meghitt együttlétet. Az ünnepi vacsora is mindenkinek ízlik, és nem győzik dicsérni mennyire önfeláldozó, amikor a fenyőfa díszítését önként elvállalja. Az ajándékok elnyerik a tetszését, és nagyon boldog, mert még a legtitkosabb vágya is valóra válik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Estére már halálosan kimerültnek érzi magát, mert egész nap azon aggódott, hogy mindennel időben elkészüljön. Folyamatos szorongása miatt nem tudja élvezni az ünnepi készülődés hangulatát, pedig nagyon vágyik rá. Pedig elhatározta, hogy nem kell mindennek tökéletesnek lenni, mégis a maximalizmusa kerekedik felül. A kedvese sem várja el.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem igazán erre az ajándékra számított, de igyekszik a csalódását mélyen eltitkolni. Nem szeretné megbántani a párját, hiszen olyan örömmel adta. Viszont bőven kárpótolja, hogy mindenkit nagyon boldognak és elégedettnek lát. Az ajándékaival valódi örömet okozott, és ez mindennél fontosabb. Nagy kő esett le a szívéről, mert emiatt nagyon drukkolt.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A jegyében járó Hold miatt hullámzó a hangulata, de minden erejével igyekszik úrrá lenni rajta. Hiszen tisztában van vele, hogy szeszélyességével nem szabad mások örömteli napját elrontani. Semmi értelme nem lenne a problémájával a társaság központjába kerülni, csak azért, hogy mások figyelmét magára vonja. Már nagyobb problémával is megbirkózott.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Remekül telne a napja szeretetben és egyetértésben a családjával, ha az ünnepi hangulatát időnként nem mérgezné meg a munkahelyével kapcsolatos gondjai. Ennél sokkal jobban foglalkoztatja a pénzügyi helyzete, ami most nem lát valami rózsásnak. Szerencsére a szokásos optimista életszemlélete most sem hagyja cserben. Elhessegeti a sötét gondolatait.

Bak (december 22. – január 20.)
Amennyiben nem szeretné elrontani az ünnepi hangulatot, akkor nem kell a kis dolgokból nagy ügyet csinálni. Próbáljon meg türelmes lenni, és nem azonnal az akaratát másokra rákényszeríteni. Nem fontos értelmetlen vitába bonyolódnia, ha mások véleményével nem ért egyet. A szeretet ünnepén törekedjék arra, hogy békesség költözzön az otthonába.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egész nap ki sem jön a konyhából, sürög –forog, tevékenykedik, mert igazán ki akar tenni magáért. Szeretne mindenki kedvére tenni, és azt a fogást elkészíteni, ami a kedvence. Ahogy telik az idő, kénytelen beismerni, hogy sajnos túlzásba esett, amikor szinte egy Lucullusi lakomát akart összeállítani. Nagyon bánja, de most már el kell készítenie.

Halak (február 20. – március 20.)
A szíve megtelik boldogsággal, mert igazán meghitten telik az ünnepi este. Minden az eltervezett módon zajlik, nem jön közbe semmi váratlan dolog. Az összes ünnepi fogással időben elkészül, és nagy sikert arat velük. Alig győzi bezsebelni a dicséreteket. Igen boldog, mert ennyire összetartónak rég nem látta családját. Emiatt nehéz lepleznie, hogy elérzékenyült.

 

.