A Kos kalandot keres - napi horoszkóp 2016. december 5.

2016.12.05. 07:39

A Vízöntő egy vitában óriási győzelmet arat, a Bika ne becsülje alá ellenfelei erejét, a Kos kalandot keres.

Kos (március 21.-április 20.)
Keresi a kalandot és sikerekben sem szenved hiány, de mégsem elégedett. Ugyanis túlságosan kritikus és olyan magasra teszi a mércét, hogy nincs olyan ember, aki annak meg tudna felelni. Ahhoz, hogy megtalálja a boldogságot, fontos lenne, hogy visszavegyen az igényéből. Próbáljon meg a realitás talaján maradni és akkor biztos nem fogja keserű csalódás érni.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne becsülje alá ellenfelei erejét, mert a látszat ellenére meglehetősen sok borsot törhetnek az orra alá. Bármit is tenne, akkor is együtt sokkal erősebbek, ezért inkább törekedjen kompromisszumot kötni velük. Lehet, hogy így nem számíthat akkora sikerre, de legalább nem kell csalódástól tartania. Később mikor jobban állnak a csillagok lesz módja rá, hogy legyőzze őket.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Fontos, hogy jövedelme egyensúlyba legyen a kiadásaival, mert csak akkor nem kell azon törnie a fejét, honnan kérjen kölcsön. Egy körültekintő költségvetés készítéssel okosan beoszthatja a pénzét, sőt még vésztartalékot is képezhet. A könnyelmű költekezés viszont nagyobb bajba sodorhatja, mint gondolja, mert a Szaturnusz bolygó minden kilengést szigorúan számon kér.

Rák (június 22. – július 22.)
Nehezen tudja eldönteni, hogy kinek a pártjára álljon, emiatt feszültséggel kell számolnia a családjában. Legszívesebben semleges maradna, hogy elkerülje a vitát és a sértődést, de attól tart, hogy akkor csökken a népszerűsége. Mivel akár mit is lép, akkor sem úszhatja meg súrlódások nélkül az ügyet, ezért akkor jár a legjobban, ha eszére hallgat és nem a szívére.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Már számolja az órákat, amikor este végre szabad lehet, de addig még nagyon sok teendője van, és rengeteg feladattal kell végeznie. Legszívesebben szabaddá tette volna magát a mai napra, hogy ne kelljen kapkodnia és mindennel időre elkészülhessen. Bánkódása már csak eső után köpönyeg, most csak annyit tud tenni, hogy tanul az esetből, és máskor okosabb lesz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A valóság néha még az elképzelést is felülmúlja, de emiatt nem szabad megijednie és elbizonytalanodnia. Inkább örüljön neki, hogy a sors most a tenyerén hordozza, és ebben az esetben minden úgy alakul, ahogy szíve mélyén szerette volna. Ne lásson rémeket és ne a távoli jövővel foglalkozzon, mert akkor nem tudja élvezni a jelen minden pillanatát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nehezen képes kezelni a felmerülő problémákat, mert nem tudja, hogy a szívére hallgasson vagy az eszére. Pedig már szeretne döntésre jutni, mert egyre jobban nyomasztja a kialakult helyzet. Mindennél jobban vágyik rá, hogy újra béke költözzön a lelkében, mert minden változást nagyon megszenved. Lehet, hogy most az egyszer az esze győz a szíve felett.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Csak akkor tudja visszaszerezni a tekintélyét a családjában, ha végre a sarkára áll. Gondoljon arra, hogy minden tettének következménye van és nem csak negatív értelemben. Ugyanis most, ha kellő határozottsággal érvel és képes kitartani az elképzelése mellett, akkor még, ha nagy nyomást is gyakorolnak a családtagjai, akkor sem tudják elbizonytalanítani.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Rosszul reagál a legkisebb megjegyzésre is, emiatt a hangulata a mélyponton van. Sajnos nem mérlegeli, hogy igaza van vagy sem, hanem inkább megsértődik. Nehezen viseli a kritikát, pedig egy komoly önvizsgálattal minden problémája megoldódna. Főleg a magánéleti gondjai viselik meg, ami természetesen erősen kihat a munkahelyi viselkedésére is.

Bak (december 22. – január 20.)
Egy új megoldáson töri a fejét, amivel nagyon megkönnyíthetné a munkáját. Ezáltal sokkal több szabadideje is maradna, ami a szerettei szempontjából egyáltalán nem elhanyagolható szempont. Mivel még nincs tökéletesen kidolgozva a terve, ezért nem avat be senkit sem az elképzelésébe. Pedig a családjában elég nagy a feszültség, amit szeretne orvosolni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egy vitában óriási győzelmet arat, ami komoly elégtételt jelent az eddigi sérelmeire. Kár, hogy csak rövidtávban gondolkodik, mert ezzel a győzelemmel, még a csak a pillanatnyi csatát nyerte meg a háborút nem. Pedig esze ágában sincs megelégedni fél megoldással és elhatározta, hogy nem adja fel a harcot. Pedig a végső sikerig még sok lelki sérülést szerezhet.

Halak (február 20. – március 20.)
Látszólag minden rendben van a lelkében, de a tökéletes felépülésig még hosszú az út. Természetesen mind ez attól is függ, hogy mennyire képes túltenni magát a sérelmein. Akár a végtelenségig is elhúzhatja az időt és dédelgetheti a sebeit, mivel Halak jegyűként valamilyen téren mindig áldozatnak érzi magát. Ügyeljen rá, hogy most ne essen ebbe a hibába.

 

 

.