A Mérleg bármibe fog, azzal sikert arat - napi horoszkóp 2016. december 11.

2016.12.11. 08:56

A Halak egyre fáradékonyabb és munkabírása is csökkenőben van, a Kos az érzelmi életében nagy mélységeket és magasságokat élhet meg, az Ikrek hadilábon áll egészségével.

Kos (március 21.-április 20.)
Az érzelmi életében nagy mélységeket és magasságokat élhet meg, és a kezdeti nagy fellángolást a teljes elvarázsoltság állapota követheti. Majd jön a nehezebb időszak, amikor a bizonytalanság érzésével kell megbirkóznia, hogy mi lesz ebből a viszonyból. Egyenlőre ne törje a fejét a távoli jövőn, csak élvezze a jelent, a boldogságot, mert ki tudja, hogy meddig tart még.

Bika (április 21.-május 20.)
Félelme, hogy a mai napon halálra fogja unni magát, az teljesen alaptalan. Vágyik rá, hogy mindenhol hiányolják a jelenlétét, s hogy érezhesse a dolgok nem képesek a meg szokott útjukon haladni, és megállna még az élet is. Természetesen tisztában van vele, hogy ez nem így van, de jól esne a hiúságának. Nincs mitől tartania, hiszen sok meghívása van.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Egészségével hadilábon áll, és a torka és a hörgői a szokásosnál is érzékenyebbek most a fertőzésekre. Ezért, ha nem muszáj, akkor ne töltsön sok időt zsúfolt, szellőzetlen helységben. Igyekezzen sokat pihenni és dolgozni is majd csak akkor menjen, ha tökéletesen jól érzi magát. Ugyanis a betegsége a Szaturnusz bolygó miatt krónikussá válhat, sokáig elhúzódhat.

Rák (június 22. – július 22.)
Hajlamos végleg beleragadni a megszokott életstílusába, mert nem kedveli a változásokat. Azonban, ha nem szeretne elvonulva élni a világtól, akkor szembe kell szállnia a saját félelmeivel, és bizonyos dolgokat el kell engednie az életéből. Az újjászületést télen is el lehet kezdeni. Most az égiek is támogatják a lépéseit, ne féljen a változástól, legyen merész.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Most már áldja a szerencséjét, hogy időben kapcsolt és nem ment bele olyan szerelmi kalandba, ami sok veszélyt rejtett. Józan esze egy kis megérzéssel fűszerezve, a segítségére sietett, így megúszott egy komoly érzelmi veszteséget. Amennyiben belement volna, akkor bizony hosszú ideig ápolhatta volna a lelkén ejtett mély sebeket. Ünnepelje meg az okos döntését.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Neptunusz bolygó miatt álmodozó hangulatban van, ami nem lenne baj, ha nem szólítaná a kötelesség. Gondolatai egészen máson járnak, és legszívesebben egész nap csak heverészne, vagy ami még jobb volna: kettesben lenne a kedvesével. Mivel se a kedvese nem ér rá, és az ágyban sem maradhat a végtelenségig, ezért vissza kell térnie a valóságba.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bármibe is fog azzal sikert arat, s ezt a jegyében járó Jupiter bolygónak köszönheti. Nyugodtan kockáztathat anyagi téren, persze azért csak mértékkel tegye. Egy lottószelvény vagy sorsjegy vételével talán a karácsonyi bevásárlás is könnyebb lehet. A szerelemben nem biztos, hogy szerencsével jár, főleg, ha nem eléggé körültekintően választja ki partnerét.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Jobb, ha nem tétlenkedik, hanem nagyobb sebességre kapcsol, még mielőtt végleg elmarad az ünnepek előtti teendőivel. Abban bízik, hogy még rengeteg ideje van, hogy elvégezze a feladatait. Pedig az idő könyörtelenül halad, és ha nem szedi össze magát, akkor még kapkodással sem éri utol magát. Ennek pedig beláthatatlan következménye lehet, hisz kimerülhet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Komoly döntésen töri régóta a fejét, ennek ellenére radikális lépésre még ne szánja rá magát. Mert hiába szeretne egy másik útra lépni és új életet kezdeni, ha még nincs itt az ideje, és a lépésével csak ártana vele magának, és persze a szeretetinek. Még némi türelemre van szüksége, de ezt az időt arra használja fel, hogy tökéletesen kivitelezhető tervet készítsen.

Bak (december 22. – január 20.)
Egy új szabadidős elfoglaltságot fedez fel, ami rendkívül érdekli, és amivel szíves – örömest foglalkozik. Nem hagyja lebeszélni magát az új hobbyjáról, még a családi béke feláldozása árán sem. Bántja, hogy a párja nem érti meg, hogy szüksége van olyan elfoglaltságra, ami segítségével tökéletesen képes kikapcsolódni, valamint a belső feszültségét levezetheti.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A jegyében tartózkodó Vénusz bolygónak köszönheti, hogy a vonzereje megnövekszik, így nagy népszerűségnek örved az ellenkező neműeknél. Erős csábításnak van kitéve, ezért jó, ha minden erejét összeszedi, hogy a szirénhangok vonzásának ellen tudjon állni. Persze csak akkor, ha nincs kedve egy új és izgató kalandhoz, de ha szívesen ismerkedne, legyen óvatos.

Halak február (20. március 20.)
Egyre fáradékonyabb és munkabírása is csökkenőben, ezért nem ártana, ha lassítana egy rövid időre. Amennyiben nincs halaszthatatlan programja, akkor inkább maradjon otthon és pihenjen. Igaz, hogy a tétlenkedést nehezen viseli, de egy jó könyvvel vagy zenehallgatással hamar eltelik a napja. Ugyanakkor egy kellemes beszélgetéssel is kitöltheti üres óráit.

.