A Rák ördögi körbe kerülhet - napi horoszkóp 2016. december 2.

2016.12.02. 08:02

A Vízöntőnek most a megérzéseire kellene hallgatnia, a Skorpió érzelmei szinte vulkánként törnének elő, a Bika elképzelése csak hosszú távon hozhat eredményt.

Kos (március 21. – április 20.)
Érzelmi téren kiegyensúlyozott napra számíthat, semmi sem zavarja meg a boldogságát. Szerencsére minden az vágya szerint alakul, pedig a szíve mélyén attól tartott, hogy visszakozót kell fújnia. Igazából akkor sem esett volna kétségbe, ha az elképzelése meghiúsul, mert már jó előre egy másik programot is szervezett vésztartaléknak. Azért az eredeti tervének jobban örül. 

Bika (április 21. – május 20.)
Az elképzelése csak hosszú távon hozhat eredményt, ezért érdemes lenne elgondolkodnia, hogy lesz e elég türelme kivárni a sikert. Ugyanis más a becsvágy és egészen más az anyagi siker, mert ebben az esetben a kettő között bizony hosszú idő is eltelhet. A látványos sikert, amire annyira vágyik hamar bezsebelheti, az anyagi jólétre viszont hosszú ideig várnia kell.    

Ikrek (május 21. – június 21.)
Amennyiben szeretné újjáéleszteni a szerelmét, akkor bizony minden tudását össze kell szednie, mert nem könnyű feladatra vállalkozik. Szerencsére az égiek, köztük a Mars egyik szexuál bolygója mindenben a segítségére lesz. Ez azonban igen kevés, mert ehhez még a kedvesének is akarnia kell, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Ne adja fel, feltétlenül próbálja meg! 

Rák (június 22. – július 22.)
Ne adjon a szóbeszédre és ügyet se vessen a pletykákra, mert belekerül egy ördögi körbe, amiből egykönnyen nem szabadul. Inkább minden ármánykodást engedjen el a füle mellett, és akkor sokkal hamarább lecsendesedik a vihar, amit mások szeretnének előidézni ön körül. Természetesen minden megjegyzést azért ne nyeljen le, de visszavágni még lesz ideje. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Általában nehezen viseli, ha dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt elképzeli. Most viszont kénytelen beletörődni, hogy az események egészen más irányt vesznek. A kezdeti mérgelődés után szinte varázsütésre megváltozik a hangulata, ami természetesen nem véletlen. Ugyanis belépett az életébe valaki, akiért még az irányítási vágyáról is képes lemondani. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Egy régóta húzódó ügyében szerencsés fordulatra számíthat, ezért már bátran bizakodhat. A türelme meghozza a gyümölcsét, és végre fellélegezhet, mert egy gonddal kevesebb lesz az életében. Végre már más fontosabb dologgal is foglalkozhat, nem köti le minden idejét. Megszabadulhat egy nyomasztó tehertől, de nagyon fontos, hogy ne keressen helyette egy újat. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Megrendül a bizalma az egyik barátjával szemben, és a csalódását nem tudja, de nem is akarja leplezni. Úgy dönt, hogy a problémát nem söpri a szőnyeg alá, hanem inkább gyorsan tisztázza vele, hogy miért tette, amit tett. Bántja, hogy olyan barátjának hit emberben kellett csalódnia, akiért még kezét is tűzbe tette volna. Sajnálja, de nem képes túltenni magát a dolgon. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Érzelmei szinte vulkánként törnének elő, ha nem tenne meg mindent azért, hogy megakadályozza. Rengeteg energiájába telik, hogy palástolni tudja a vágyát, és mindent meg tesz, hogy az illető még csak ne is sejtse, hogy milyen vihar dúl a lelkében. Látványos az ellentmondás, amivel küszködik, és maga sem érti, hogy miért vívódik. Valószínűleg fél a kockáztatástól. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ebben az esetben most a bölcsességére van a legnagyobb szüksége, hogy ne hozzon rossz döntést. Élete, mint a mesében egy útelágazáshoz ért, és nem mindegy, hogy melyiket válassza, és folytatja tovább az útját. Nem könnyű a választás, mert hosszú távon kihatásra lesz az életére, bármelyiket is választja. Nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív értelemben. 

Bak (december 22. – január 20.)
Váratlanul egy olyan üzenetet kaphat, ami teljesen felbolygatja az eddig oly nyugodt életét. Régi kedves ismerőse keresheti meg, akiről, már évek óta semmi hírt sem kapott. Elváltak az útjaik, de a sors most újra visszahozta az életébe. A vele való találkozás több lehet, mint egy átlagos beszélgetés, és mélyen felkavarhatja. Lehet, hamarosan komoly döntést kell hoznia? 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A megérzéseit érdemes segítségül hívni, még akkor is, ha csak ritkán veszi igénybe a segítségüket. Ebben az esetben nagy szüksége van rájuk, máskülönben a szavak és az ígéretek nagyon könnyen megtéveszthetik. Fontos, hogy adjon időt magának és ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Most semmi sem sürgeti, viszont az okos lépésével sokat nyerhet. 

Halak (február 20. – március 20.)
Amennyiben a hétvégén a szabadba vágyik, óvatosan lásson hozzá a testmozgáshoz, mindenképpen tartsa be a fokozatosság elvét. Futásnál vagy túrázásnál viseljen a bokáját jól tartó, kényelmes és lehetőleg bőr cipőt. Halak jegyűként a bokája a legérzékenyebb testrésze és a Szaturnusz bolygó negatív hatása miatt nagy a megbotlás vagy az elesés veszélye.

.