Az Ikrek ne tétovázzon - napi horoszkóp 2016. december 10.

2016.12.10. 08:01

A Bika szokatlan nagyvonalúságról tesz tanúbizonyságot, a Kosnak be kellene látnia, hogy hibázott, az Oroszlán viszont teljesen felesleges dolgokkal tölti az idejét.

Kos (március 21. – április 20.)
A kapcsolata elmélyülésében sokat segített, hogy képes volt belátni, hogy miben hibázott. Az őszinte kommunikációt sokáig nem tartotta fontosnak két ember között, mert meglehetősen felületesen közelítette meg ezt a dolgot. Ám szép lassan megtapasztalta, hogy jóval kevesebb konfliktusra számíthat, ha a felmerülő problémát őszintén megbeszélik.

Bika (április 21. – május 20.)
Szokatlan nagyvonalúságról tesz tanúbizonyságot, amikor nem csinál ügyet abból, hogy a párja egyedül szeretne programot csinálni. Nem is érti a társa, hogy mi ez az egetverő változás, hogy nem akar vele menni. Végül eszébe jut, hogy valószínűleg vagy örül, hogy végre egyedül lehet otthon vagy semmi kedve ahhoz a programhoz, amire most el kellene kísérnie.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nem érdemes tétováznia, mert elszalaszt egy jó lehetőséget. Merjen a szívére hallgatni és adjon esélyt az illetőnek. Elképzelhető, hogy ez egy vissza nem térő alkalom, és sokat veszít, ha nem találkozik vele. Attól nem kell tartania, hogy azonnal az oltár elé kell állnia, hiszen semmit sem tud még róla. Azonban fogadja el, hogy ebben az esetben is „a puding próbája az evés”.

Rák (június 22. – július 22.)
Egyre jobban érzi, hogy nem ártana, ha jóval többet foglalkozna az egészségével, mert a szervezete jelzi, hogy az utóbbi időben nagyon mostohán bánt vele. A szervezetét nem érdekli, hogy mennyi időt szentelt a pénzkeresésre vagy az egzisztenciája megteremtésére, csak azt érzi, hogy az energia tartalékai vészesen kezdenek kimerülni. Utánpótlásra vágyik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Teljesen felesleges dolgokkal tölti az idejét, azért, hogy nem kelljen a bánatával foglalkoznia. Úgy érzi, hogy mélyen és főleg igazságtalanul megbántotta a párja, és ezért jobban teszi, ha megsértődik. Tudja meg, hogy milyen az élet nélküle és szeretné, ha emiatt legalább annyit szenvedne, mint ön. Persze az hamar kiment a fejéből, hogy a vitát nem a társa kezdte el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nem szívesen bántaná meg a partnerét, de nincs más választása, mert egy új és ígéretes kapcsolat van kialakulóban. Csak még azt nem tudja, hogyan fogjon hozzá, mert tisztában van vele, hogy ezt az ügyet csak személyesen mondhatja meg neki. Ettől pedig úgy irtózik, mint macska az esőtől. Döntenie kellene, mert egyszerre két vasat nem akar tartani a tűzbe.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Sajnos öröme nem tart sokáig, mert hamar rá kell jönnie, hogy a kedvese még sem az az ember, akinek elképzelte. Persze arra egyáltalán nem gondol, hogy arról ő nem tehet, hiszen kaméleonként nem képes egyik pillanatról a másikra az elképzelésének megfelelni. Így vagy el kell fogadni őt olyannak amilyen vagy egy másik álmait megtestesítő ember után kell nézni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Barátsága egy régi barátjával megrendülni látszik, és nem a saját hibájából. Az anyagiak miatt kezdenek eltávolodni egymástól, pedig a barátságuk kezdetén még hasonló volt az anyagi helyzetük. Nagyon bántja, hogy a pénz ennyire fontos lett a barátjának, s hogy ennek az elérésére rendel alá mindent. A pénz jó, ha van, de igaz barátot nem vehet belőle.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Régóta vágyott egy közös családi kirándulásra és arra, hogy a természetbe töltsön néhány órát. Az elképzelése nem örvend nagy népszerűségnek, mert a szeretteinek semmi kedve az erdőben sétálgatni Sokkal inkább vágynak az emberek közé és a karácsonyi forgatagba. Mivel kompromisszumkötésről hallani sem akarnak, ezért kénytelen lesz egyedül sétálni.

Bak (december 22. – január 20.)
Szeretne kimaradni a családi bevásárló túráról, mert semmi kedve egyik boltból a másikba menni. Különben is csendre és nyugalomra vágyik, mert éppen elég sok stressz éri a hétköznapokon. Semmi jogos kifogás nem jut az eszébe. Arra gondol, hogy a betegség lesz a legjobb ürügy, hogy otthon maradjon. Csak attól fél, hogy az ördögöt a falra festi ezzel.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Igyekszik a lehető legrugalmasabban kezelni a felmerülő problémát, ami mindenki nagyon csodálkozik. Ugyanis Vízöntő jegyűként nem éppen a túlságosan nagy kompromisszum készségéről híre. Szeret a saját feje után menni, és nem riad vissza a csökönyösségtől sem. Igaz, ehhez olyan ember kellett, aki megdobogtatta a szívét, akiért engedni is érdemes.

Halak (február 20. – március 20.)
Felmerült problémájával nehezen birkózik meg, ezért nagyobb figyelmet igényelne a családja részéről. Amit sajnos nélkülöznie kell, mert most mindenki a saját dolgával van elfoglalva. Nagyon bántja és igen zokon veszi, hogy senki sem törődik a gondjaival, emiatt elhatározza, hogy mosolyszünetet tart. Majd megtudják, hogy mit veszítenek, ha nem fog beszélni velük.

.