Ez vár ránk az év utolsó napján - napi horoszkóp 2016. december 31.

2016.12.31. 07:41

A Halak ma este bátran lehet nagyon dekoratív, a Mérleg fogyasszon minél kevesebb alkoholt, a Rák legyen határozott és ne izgassa magát!

Kos (március 21.-április 20.)
Csak pozitívan, mint mindig, ne keseredjen el, ha a vágya azonnal nem valósul meg. Most hiába sürgetné a dolgokat és lenne rámenős, hogy a célját elérje, csak rosszabbul járna. Nincs más dolga, mint kivárni a kedvező pillanatot és akkor megtenni a döntő lépést. Addig igen alaposan gondolja át a haditervét, mert egy esélye van, és nem lehet elrontania.

Bika (április 21.-május 20.)
Egy baráti társaságban találkozik egy nagyon szimpatikus személlyel, akivel az első pillanattól kezdve nagyon érzi magát. Rendkívül jól szórakoznak, és élvezik a vidám hangulatot és kissé meghitten együtt köszöntik az újesztendőt. Ennek ellenére nem szeretne többet, és eszébe sem jut, hogy máskor is találkozzon vele. Azonban nehéz lesz megmondani neki.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Már nagyon bánja azt a pillanatot, amikor könnyelműen igent mondott a találkozóra. Első pillanatban nagyon örült a meghívásnak, de már belátja, hogy rossz ötlet volt. Nem szeretné a pillanatnyi bizonytalansága miatt tönkre tenni a mai estéjét. Könnyelműségét kénytelen elismerni, de aggasztja, hogy nincs valami jó kifogása, hogy elhárítsa a találkozót.

Rák (június 22. – július 22.)
Akkor is van lehetősége kompromisszumot kötni, ha egyáltalán nincs kedve kimozdulni az otthonából. Higgye el, mert semmi értelme úgy elmenni valahová, hogy egyik porcikája sem kívánja. Legyen határozott és ne izgassa magát, ha szívesebben töltené az időt a jól megszokott foteljában. Viszont, ha a társa szórakozni szeretne? Akkor viszont fel van adva a lecke.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szereti a luxust, de ne higgye azt, hogy csak méregdrága szórakozóhelyen vagy csak a legelegánsabb helyen töltheti el a mai éjszakát. Ne keseredjen el, mert nem fog összedőlni a világ, ha szerényebben múlatja az időt. Legfontosabb, hogy olyan kedvére való társaságot szervezzen maga köré, akikkel remekül szórakozhat, és akár hajnalig jól érezheti magát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kisebb vitába keveredik a kedvesével, hogy végül melyik társaságba menjenek. Mind ketten szeretnék jól érezni magukat, ezért már dönteniük kell, mert úgy készítenék össze a magukkal vitt ételeket és innivalókat. Makacsul ragaszkodnak az elképzelésüket, de még mielőtt jól összevesznének, szerencsére végül sikerül megegyezniük és mind a két helyre elmennek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A jegyében lévő Jupiter bolygó túlzásokra hajlamosítja, ezért legyen visszafogott a táplálkozás területén. Főleg az epéje van veszélynek kitéve, ha nem ismeri a határokat. Ne akarjon mindenáron megfelelni és nem kell attól tartania, hogy a büszkesége csorbát szenved, ha nem tudja másokkal tartani a lépést. Fogyasszon minél kevesebb alkoholt.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Amennyiben nincs nyomós oka rá, ne szomorkodjon, mert a mai nap az önfeledt szórakozásé. A megoldatlan problémáit tegye félre, mert az idő túl kevés már ahhoz, hogy ebben az évben megoldódjanak. Ahhoz csodára lenne szükség, és varázslónak kellene lennie, hogy túl legyen a gondjain. Sajnos mostanában csodában nem reménykedhet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ne feledje, hogy minden kinek más a szervezete, ezért így más a tűrő képessége is. Óvakodjon a túlzott alkoholfogyasztástól, gondoljon arra is, hogy másnaposan felébredni nem olyan jó dolog. Akár az egész napját elronthatja vele, ha nem ismer mértéket. Már jó előre határozza el, hogy ellenáll a túl erőszakos invitálásnak, még akkor is, ha vita vagy sértődés lesz belőle.

Bak (december 22. – január 20.)
Igen szerencsésnek érzi magát, mert párja is inkább az otthon maradásra szavaz. Nem merte mondani, hogy meghívás ide, meghívás oda semmi kedve kimozdulni. Igaz, hogy nagyon kedveli a barátait, és vágyna egy jóízű beszélgetésre, ugyanakkor az otthon melege is legalább annyira vonzónak tűnik. Így, nagy egyetértésben tölthetik el az estét, és várják az éjfélt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ne keseredjen el, ha nem talál a szekrényében olyan ruhát, amit szívesen felvenne a mai alkalomra. Amennyiben a pénztárcája engedi, vegyen magának egy olyan ruhát, amiben jól érzi magát és vidáman szórakozhat. Ám, ha vásárlásra nincs módja, akkor egy kis ötletességgel a régi ruhákból össze tud állítani akár egy vadonatúj ruhát is, amivel sikert arathat.

Halak (február 20. – március 20.)
Ma este bátran lehet nagyon dekoratív, mert nagy az esélye, hogy olyas valakivel találkozhat, akire már régóta a szíve mélyén vágyott. Mostanáig a sors nem engedte, hogy az útjaik keresztezzék egymást, de Ámor túljár a sors eszén és igyekszik összehozni önöket. Rögtön nem kell nagy elvárásokkal indulnia az elején, de bizakodjon, hogy minden a vágya szerint alakul.

.