Nos, az színvonalával nekem sincs bajom, bár szerintem nem mond sok újat és kicsit nekem zavaros - most akkor az már eleve dilettáns, aki nem csak vadas marhasültet meg egyéb, hagyományos magyar ételt szervíroz? Mit keres vajon az a sok ilyen és olyan fúziós étterem Londonban, Párizsban, sőt Bécsben - talán szánalomból térnek be hozzájuk vendégeik?
Nos, az színvonalával nekem sincs bajom, bár szerintem nem mond sok újat és kicsit nekem zavaros - most akkor az már eleve dilettáns, aki nem csak vadas marhasültet meg egyéb, hagyományos magyar ételt szervíroz? Mit keres vajon az a sok ilyen és olyan fúziós étterem Londonban, Párizsban, sőt Bécsben - talán szánalomból térnek be hozzájuk vendégeik?
Nos, az színvonalával nekem sincs bajom, bár szerintem nem mond sok újat és kicsit nekem zavaros - most akkor az már eleve dilettáns, aki nem csak vadas marhasültet meg egyéb, hagyományos magyar ételt szervíroz? Mit keres vajon az a sok ilyen és olyan fúziós étterem Londonban, Párizsban, sőt Bécsben - talán szánalomból térnek be hozzájuk vendégeik?
Minden vendéglátós tudja (és nem csak a szakemberek, hanem még a botcsinálta, vállalkozó vendéglátósok is), hogy a jó alapanyag fontos.