Hirdetés

Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán

Folytatódik a felújítás az M1-es autópálya mindkét oldalán

M1-es autópálya

2018.06.18. 10:17

Torlódás várható mindkét oldalon.

Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a héten folytatja az M1-es autópálya felújítását. Tatabánya és Bicske térségében a pálya mindkét oldalán aszfaltoznak, ami torlódást okozhat - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-vel.

Hétfőtől csütörtökig a Budapest felé vezető oldalon fektetnek le új burkolatot Bicskénél.
Tatabányánál kedden és szerdán a Hegyeshalom felé autózók számíthatnak kisebb javításokra, csütörtökön a Pest felé vezető oldalon végeznek lokális karbantartást - közölték.

A Győr felé vezető oldalon, az M0-s autóút csomópontjától két és fél kilométeres szakaszon zajlik felújítás. A munkálatok néhány héten belül véget érnek, majd a 28-as és 40-es kilométer között folytatódik a teljes körű rekonstrukció.

Kedden vegyszeres gyomirtást végeznek a 12-es és 66-os kilométer között, mozgó terelés mellett, szombaton a Budapest felé vezető oldalon, a 23-as és 38-as kilométer között burkolatjeleket festenek, és a külső sávot lezárják.

A Budapest felé vezető oldalon, a 124-es és 126-os kilométer között dilatációs javítási munkák zajlanak hétfőtől szerdáig.
A 100-as és 115-ös kilométer között kedden és szerdán az elválasztó sáv növényzetét kaszálják, ezért a belső sávot lezárják.

.