Hirdetés

Horoszkóp - Melyik csillagjegy a legellenszenvesebb számodra?

2019.01.03. 17:27

Mindenkivel nem lehet jóban lenni és nem lehet mindenkit érteni.

Hirdetés

Vajon van-e összefüggés a csillagjegyünk és a számunkra ellenszenves személy között? Néha igen, néha nem. De azért számít a csillagjegy abban, kivel vagyunk igazán kritikusak és ki tud a legkönnyebben felbosszantani bennünket!

Halak

Kos. Te alapvetően egy visszafogott személyiség vagy, ő pedig megy előre, agresszív, törtet. Az egyetlen dolog, amitől benned is felforr az indulat, szinte viszket a bőröd, ha ezt látod.

Bak

Halak. Nem is érted őket, az álmaikat, az idealizmusukat. Néha azt hiszed, ők teljesen haszontalanok. De akkor mitől olyan sikeresek néha?

Vízöntő

Oroszlán. Úgy érzed, túlértékelik magukat, állandóan elöl akarnak menni, mintha csak ők tudnák mindenre egyedül a megoldást. Pedig gyakran te jobb lennél náluk.

Mérleg

Vízöntő.  A tulajdonságaitok alapján barátok is lehetnétek, de te nem érted ezt a hideg, néha rideg személyiséget. Dicséretet tőle sohase várhatsz, ha pedig kitárulkozol neki, cserébe a nagy semmit kapod.

Skorpió

Mérleg. Mindig azt érzed, valamit rejtegetnek. Számodra valahogy mindig gyanúsak. Gyakran még akkor is bizalmatlan vagy velük, ha nincs okod rá.

Szűz

Rák. Úgy érzed, gyakran meggondolatlanok és csak a szívük után mennek. Néha számodra felfoghatatlan, az is, hogyan tudnak ennyire rendetlenül élni.

Nyilas

Bika. Úgy érzed, a tökéletes ellentéted és gyakran ösztönösen elkerülöd. Legtöbbször észre sem akarod venni, ha pedig összetűzésbe keveredsz vele, tartasz tőle, mert kiszámíthatatlannak érzed.

Oroszlán

Szűz. Közöttetek egy szűnni nem akaró hatalmi harc dúl, amely talán soha nem fog véget érni. Ő mindenben a tökéletességet várná el, neked pedig eszed ágában sincs erre törekedni.

Rák

Nyilas. Számodra a megbízhatatlanság mintapéldányai. Gyakran okoznak fájdalmat neked, amitől már eleve ellenségesen tekintesz rájuk. Pedig ez általában egyoldalú érzés.

Ikrek

Bak. Meg sem próbál téged meghallgatni és állandóan meg van győződve róla, hogy ő mindent jobban tud. Senki nem tud téged annyira felbosszantani, mint ő.

Bika

Ikrek. Ki nem állhatod a határozatlanságukat és a kiszámíthatatlanságukat. Számodra teljesen kiismerhetetlenek, ha csak teheted, kerülöd őket.

Kos

Skorpió. Mindketten agresszívek vagytok, de teljesen más módon. Míg te szemből támadsz, ő hátulról teszi ugyanezt. Gyakran nem is érted, mit akar és már ez is feldühít.