Hirdetés

5 csillagjegy, aki között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Horoszkóp minden napra

2019.04.10. 17:10

Vannak emberek, akik között szinte az első találkozás alkalmával vibrál a levegő. De vajon ennek van köze a csillagjegyeinkhez?

Hirdetés

Vannak emberek, akik között szinte az első találkozás alkalmával vibrál a levegő. Ők azok, akik azonnal egy hullámhosszra kerülnek, akik egymás közelében mindig jól érzik magukat és akik, még ha éveken át nem is találkoznak egymással, szinte ugyanott tudják folytatni a dolgaikat, mint ahol abbahagyták.

Vajon az igazi barátságoknak és valódi szerelmeknek van közük a csillagjegyeinkhez? A legtöbbször valamilyen mértékben igen. Lássuk most azt az öt csillagjegy párosítást, akik között a legtöbbször alakul ki ez a különleges kapocs.

Kos és Vízöntő

Ezen két jegy szülötte szinte mindig és mindenben inspirálja egymást és szinte sohasem unatkoznak együtt. Tökéletes párjai egymásnak, legyen szó barátságról, vagy éppen szerelemről. Ők azok, akik soha sem tudnak tartósan haragot tartani és akik között szinte mindig ott van egy láthatatlan kapocs, bárhová is sodorja őket az élet.

Ikrek és Mérleg

Ők egymás számára a legtökéletesebb társaságot jelentik és nem csak egymás számára. Egy Ikrek és egy Mérleg a környezete számára is remek társaság. Ha ők ketten együtt vannak, garantált, hogy senkinek sem lesz unalmas a napja. Gondoskodnak a műsorról.

Skorpió és Halak

Kettejük között nagyon mély érzelmi kapcsolat állhat fenn, melyet nagyon erős szenvedély is jellemezhet. Ebben a kapcsolatban aztán nem lesz hiány a szeretetből. Mindkettő rendkívül romantikus alkat, ami azt vetíti előre, hogy izgalomban nem lesz hiány, ha ők tartósan együtt töltik az idejüket.

Bika és Szűz

Ez a két jegy, ha egyszer leteszi a voksát valami, vagy valaki mellett, akkor az szinte örökre szól. Pontosan ez az, ami miatt ők, ha egy társaságban vannak, tökéletesen megértik a másikat és adott esetben kiszámítható társai lehetnek egymásnak, legyen szó barátságról, vagy akár sírig tartó szerelemről.

Oroszlán és Nyilas

Ez a két csillagjegy tele van energiával. Kapcsolatuk rendkívül intenzív és szenvedélyes és mindketten életük nagy kalandjának élik majd meg. Rendkívül jól kiegészítik egymás személyiségeit és képesek egy hullámhosszon lenni akár hosszú időszakokon át is.

.