Hirdetés

Horoszkóp percek - Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Horoszkóp minden napra

2019.06.18. 17:45

Vannak, akik nem úgy látják maguk körül a világot, mint egy átlagember. Akik minden mögött valami mást keresnek és mindenről valami más jut eszükbe. Van öt csillagjegy, amelynek a szülöttei között gyakrabban fordul elő mindez. Lássuk.

Hirdetés

Vízöntő

A Vízöntő tele van innovatív ötletekkel, ő az, akinek mindenről eszébe jut valami, rendkívül kreatív tud lenni.

Gyermekként a leggyakoribb kérdése valószínűleg az, hogy „Miért?”. Ha pedig nem kap kielégítő választ, kreál saját magának egyet. Felnőttként aztán mindig meg tudja lepni a környezetét látásmódjával, módszereivel.

Ikrek

Az Ikrek jegyében született ember is mindig tudni akarja mit, miért tesz. Őt nem lehet munkára fogni csak úgy. Ha nem tudja, miért kell megtenni valami, inkább meg sem teszi. De aztán jó okot mondj neki!

Ha egy feladat áll előtte, nem követi vakon az előre elkészített utasításokat, hanem előbb körbejárja a témát, azután áll neki. És persze egyéni megközelítéssel, új koncepcióval, kreatívan, nem úgy, mint bárki más tenné.

Halak

Ő az, akinek a dolgai mindig túlmutatnak önmagukon. Minden, amit egy Halak előállít, legyen az egy művészeti alkotás, vagy akár egy sima ebéd, egyedi jelentéssel bír. Egy Halak jegyében született mindig meg akarja változtatni a világot, legalábbis kis lépésenként.

Fantasztikus képzelőerővel bírnak és olyan dolgokat, finom árnyalatokat is meglátnak, amik az átlagember számára észrevehetetlenek.

Kos

Egy Kos, ha valamit nehezen visel, az az ismétlődés és a monoton munkavégzés. Éppen ezért szinte mindig igyekszik megtörni a mintákat és valami egyedit, valami megismételhetetlent belevinni bármibe, amivel foglalatoskodik.

Ha valaki szeret tervek és előre lefektetett szabályok nélkül dolgozni, élni, na, az éppen egy Kos. Ő az, aki majd menet közben kitalálja, hogyan legyen.

Nyilas

A Nyilas imád filozofálgatni. Nagy kérdések foglalkoztatják, mint például az élet értelme, vagy mi a célunk a világban és erről képes estéket végigbeszélgetni akár egy pohár bor társaságában.

Ha egy Nyilassal utazni indulsz, készülj fel, mert biztosan nagy kalandban lesz részed, ő ugyanis sohasem ragaszkodik a merev útvonalakhoz, így simán kiköthetsz vele akár egy lakatlan szigeten is.