Így gondolkodik a csillagjegyed - Extra horoszkóp percek

Horoszkóp minden napra

2019.11.07. 17:10

Mindenkinek megvan a magához való esze, de a csillagjegyeink nagyban befolyásolják, hogyan használjuk fel azt, ami a fejünkben van. Neked hogyan jár az agyad?

Kos

A Kos gyors gondolkodású és gyakran hamar jut következtetésekre egy problémával kapcsolatban. Szinte rögtön eszébe is jut egy megoldás, de néha hajlamos túlságosan gyorsan dönteni és alkalmanként előfordulhat az is, hogy rossz következtetésre jut elsőre. 

Bika

A Bika szinte minden esetben kitűnik tárgyi tudásával és magabiztos ismereteivel. Ha egy évszámra van szükséged, őt kérdezd. Bármit, amit már egyszer látott, az megragad az agyában és hosszú évek után is könnyedén előhívja. Egy két lábon járó lexikonnal van dolgunk. 

Ikrek

Ő az, aki egy probléma mellé mindjárt több megoldást is javasol. Kitűnően elemez helyzeteket és arra is képes, hogy egyszerre több feladaton is dolgozzon. Ha rábízol valamit, majdnem biztos lehetsz benne, hogy a kész anyag mellé még bónuszt is kapsz. 

Rák

Megszerezni a tudást, vagy információt a Ráknak sokkal kevesebb idejébe telik, mint bárki másnak. Számára nincs lehetetlen, ha meg akar tanulni valamit. Megszerzi tűzön-vízen át. Egy dologra viszont hajlamos lehet: néha túlságosan szubjektíven ítél meg helyzeteket. 

Oroszlán

Az Oroszlán rendkívül bölcs és bizalomgerjesztő. Remek szónok és a véleményéről könnyedén meg tudja győzni a hallgatóságát. Könnyen kelt bizalmat, de erre meg is van minden ok, hiszen nagyon okos gondolatai vannak. Látja az összefüggéseket maga körül. 

Szűz

A Szűz rendkívül hatékonyan használja fel a tudást, amelyet megszerzett. Remekül bánik a számokkal és kritikus nem csak önmagával, hanem a környezetével is. Ha egy olyan tervet akarsz, amely nagy valószínűséggel működik is, ő az embered. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.