Hirdetés

Így gondolkodik a csillagjegyed - Extra horoszkóp percek

Horoszkóp minden napra

2019.11.07. 17:10

Hirdetés

Mérleg

A mérleg az, aki mindig pontosan tisztában van azzal, hogy mennyit ér, különösen akkor, ha mindez a tudására vonatkozik. Ha elvállal valamit, azt annak tudatában teszi, hogy meg is tudja csinálni. Rá mindig minden helyzetben bizton számíthatsz. 

Skorpió

A Skorpióknak elképesztő mentális erejük van,  és képesek megérteni azokat a dolgokat, amire sokan mások nem és ez olyannyira erősen jöhet elő néha, hogy a külvilág számra szinte félelmetesnek tűnik! Érdemes odafigyelni rájuk! 

Nyilas

A Nyilasban megvan az a képesség, amely lehetővé teszi, hogy mindig a nagy képet nézze. Jól látja az összefüggéseket és remek terveket tud készíteni rövid és hosszabb távon is. Gyengesége, hogy hajlamos az apró részleteken átsiklani. 

Bak

A rendszeresség és a szabályok híve. Ha megállapodsz vele egy időpontban, ő biztosan ott lesz. Ha adott ideig kell valamit elvégeznie, ő biztosan nem hagyja előbb abba. Mindig számíthatsz rá, bár néha hajlamos a túlzott óvatosságra is.

Vízöntő

A Vízöntő néha képes egészen elképesztő, de ugyanakkor zseniális válaszokat is adni egy problémára. Úgy senki nem látja a dolgokat, ahogyan ő és úgy senki nem oldja meg a feladatokat, mint ő. Lehet, hogy van, aki őrültnek tartja, de a valóság inkább közelebb áll a zsenihez. 

Halak

A Halak érzelmi intelligenciája szinte mindenkit felülmúl. Már apróbb jelekből is képes érzékelni, ha valami nincs rendben körülötte és mire a probléma valósággá válik, neki már lesz egy kész megoldása. Addigra ugyanis beszerez minden információt előre.