Hirdetés

Öt csillagjegy, amelyiknek nagyot változik az élete 2020-ban

Horoszkóp minden napra

2019.11.29. 17:05

Aggodalomra semmi ok. Senki sem fog unatkozni jövőre, de vannak, akik az átlagnál nagyobb eséllyel számíthatnak a változásra.

Hirdetés

Minden változik körülöttünk és a körülményekkel mi is változunk. És az is természetes, hogy jó és rossz dolgok történnek velünk folyamatosan, egymás után. Vannak olyan csillagjegyek azonban, amelyeknél ezek a változások erősebben jelentkeznek 2020-ban, míg másoknál a kilengések kisebbek lesznek.

Persze aggódni senkinek nem kell, mivel senki nem fog unatkozni jövőre.

Az alábbi öt csillagjegynél viszont olyan változások várhatóak, hogy a világ számukra már 2020 után már soha nem lesz olyan, mint előtte.

Bika - A változás téged érint a legerősebben

Mondj búcsút a régi énednek, mivel az újévben szinte újra felfedezed önmagadat és lesz az életednek néhány olyan területe, ahol a szenvedély és a merészség egészen új magasságokba repít téged. Mindez pedig különösen igaz lesz a szerelmi életedre. Bármi is történjen ebben az évben, a 2020-as dátumot soha nem felejted el és gyakorta emlegetni fogod egész hátralévő életedben! >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Oroszlán - Pozitív változások várhatóak

Számodra a 2020. év az önmegvalósítás éve lehet. Ez lesz az év, amikor megteszed végre azokat a lépéseket, amelyeket régóta halogatsz és belevágsz végre abba a nagy tervbe is, melyet már egy ideje dédelgetsz magadban. Ne számíts zökkenőmentes utazásra, de a végeredmény egészen csodás lesz. Ebben az évben pedig arra is számíthatsz, hogy melletted lesz az igaz szerelem is. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Szűz - A nagy változás éve

Az idei évben olyan leszel, mint egy pillangó, amely előbújik végre és megmutatkozik a teljes valójában. Átveszed az irányítást a saját életed felett, új karriert indíthatsz, belevághatsz abba a dologba, amely mindig is izgatta a fantáziádat, de a legnagyobb változást a magánéletedben érheted el. Most úgy és olyan módon élheted az életedet, ahogy szeretnéd. Ez jelentheti azt, hogy megszerzed, akit akarsz, vagy azt is, hogy elhagyod végre, akit el kell. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Bak - Merészebbé válsz

2020-ban nem fogsz megijedni a saját árnyékodtól. Lesz, hogy szinte legyőzhetetlennek érzed magadat, és belefogsz olyasmikbe is, melyet ma még te magad sem tudsz elképzelni önmagadról. Új utakat keresel és nem félsz ezekre rá is lépni. A szerelemben szinte megújulsz partnereddel. Ha pedig eddig magányosan éltél, ennek valószínűleg örökre vége szakad. Kinyílik a szíved és megtalálja a társát. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Halak - Pozitívumok minden téren

Te valószínűleg már pontosan tudod, hogy milyen változatos év vár rád, hiszen az intuíciód már rég megsúgta neked. Készen állsz, hogy a félelmeiddel és a kétségeiddel szembenézz és megvalósítsd végre azt az életet, melyet mindig is szerettél volna. 2020-ban már senki sem fog rajtad átlépni, a félénk oldalad végképp magad mögött hagyod. Erősebb leszel, mint valaha. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

.