Hirdetés

Éves horoszkóp 2020 – Önbizalom és harmónia

Horoszkóp minden évre

2019.12.25. 17:04

Az Ikrek számára bőséget és pozitív változásokat hoz az év, a Nyilasnak egy meglepő esemény hoz izgalmat az életébe. A többiek sem fognak unatkozni. Éves horoszkóp, 2020.

Hirdetés

Kos - éves horoszkóp

Az év első harmadában elfog a lelkesedés és több olyan dolog is lehet, amelybe szívesen belevágnál, vagy melyet kipróbálnál. Benned lesz a vágy, hogy tágítsd a látókörödet és egyre több és nagyobb dologban vegyél részt. Van esély arra is, hogy ebben az időszakban felkérést kapsz egy feladatra, vagy előléptetéshez jutsz. Akárhogy is lesz, szükséged lehet némi szelekcióra, hiszen annyi minden zajlik majd körülötted, hogy néhány feladatról, célról egyelőre legalábbis le kell mondanod. Ebben az időszakban kísértéseknek lehetsz kitéve, mely a pazarlás és a kapzsiság irányába vihetnek, ha nem ügyelsz eléggé. A kapcsolatod egy számodra fontos emberrel megerősödik és megnövekedik közöttetek az egymás iránti tisztelet is.

Az év középső harmadában világossá válhat előtted, hogy az életed összes területén nem lehetsz egyszerre sikeres és legyen bármekkora is benned az önfegyelem és az elhivatottság, itt-ott muszáj lesz megkötnöd bizonyos kompromisszumokat. Ebben az időszakban több stresszel kell szembenézned, ami részben az is okoz, hogy egyre nagyobb felelősség mellett kell tevékenykedned. Hamarosan azonban rátalálsz a helyes arányokra a magánéleted és a munkádat illetően és megtanulod, hogy a rövidebb időt megnövekedett szenvedéllyel és odaadással lehet azért némileg pótolni.

Az év utolsó harmadában az eredmények, a sikerek és az elismerések követhetik egymást. A boldogság és az optimizmus ideje lehet ez az időszak számodra és a lehetőségé, hogy végre élvezd is egy kicsit azt, amit felépítettél magad körül. A szerelem is megtalál, de pénzügyileg szinte biztos, hogy rendkívül sikeres időszak lesz ez számodra. Kulcsfontosságú lehet azonban, hogy a megnövekedett lehetőségeket milyen módon fogod felhasználni. Igyekezz hosszú távon gondolkodni és gondolni arra, hogy lehet egy olyan időszak még az életedben, amikor szükséged lesz tartalékra, amely lehet szellemi, vagy anyagi természetű is. Kiemelten ügyelj az emberi kapcsolataidra is, ennél fontosabb tőke ugyanis nem létezik.  >>> Itt a pénzügyi horoszkóp is a 2020. évre!

Bika - éves horoszkóp

Az év első időszaka változást és némi bizonytalanságot hozhat számodra, melyet kellő nyitottsággal kell fogadnod és akkor lehetőséged lehet arra, hogy meglovagolj egy hullámot, vagy kihasználj egy kínálkozó lehetőséget, mely ebből adódik. A feszültség, amely körülötted tapintható lesz ebben az időszakban nagyobb fokú tudatosságot is hozhat az életedbe, amely hosszú távon hasznos és kívánatos lehet a sikereid szempontjából. Most magalapozhatod az életed egy felfelé ívelő szakaszát, ha arra koncentrálsz, amely előrevisz és nem azzal foglalkozol, ami a múltba húz.

Az év második harmada bőséget, szerencsét és gazdagodást hozhat számodra és számos pozitív változást nem csak a pénzügyeidben, hanem az emberi kapcsolataidban is. Néhány dologban pedig olyan módon történik meg mindez, ahogyan és ahol nem is igazán számítasz rá. Izgalmas dolgok várhatnak rád az év ezen időszakában, de ahhoz, hogy minden sikeresen menjen, neked is oda kell tenned magadat, nem történik ugyanis meg magától a dolog. Ebben a szakaszban, amikor van lehetőséged pihenni, kikapcsolódni, használd ki, mert az év során az ilyen élvezetekben nem lehet elégszer részed.

Az év utolsó szakasza növekvő önbizalmat és harmóniát hoz számodra, de nagy szükséged lehet az önfegyelemre és néha az önuralomra is. Ebben az időszakban néhány kapcsolatod tekintetében mellőznöd kell az érzelmeket és a helyét át kell, vegye a puszta racionalitás. Lesznek helyzetek azonban, amelyben nem tudsz majd nyerni, ezt viseld méltósággal és professzionális módon írd le a veszteséget, majd lépj tovább. Ezzel energiát spórolsz és csoportosíthatsz oda, ahol erre sokkal nagyobb szükség van. Az év végén felerősödik benned a vágy, hogy kipróbálj valami olyasmit, ami azután meghatározó élménnyé válhat az életedben. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp is a 2020. évre!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.