Horoszkóp percek - 6 csillagjegy, mely mindig jobbra törekszik

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.03.30. 16:00

Vannak, aki mindig valami jobbat, többet keresnek az életében és ha elérik egy céljukat, már indulnak is a következő felé.

Ők azok, akik mindig a távolba néznek és soha nem elégednek meg igazán azzal, amit véghezvittek. Számukra nem is a cél az, ami igazán fontos, hanem valójában az út, amely oda viszi őket. Ez a tulajdonság pedig részben a csillagjegyek függvénye is.

Lássuk, mely csillagjegyek szülöttei hajlamosak arra, hogy soha ne legyenek elégedettek igazán, hiszen éppen ez tartja őket mozgásban.

Ikrek

Aki az Ikrek jegyében született, mindig akar valamit a saját életétől és gyakran hajlamos arra is, hogy egy elért cél örömével már másnap elégedetlen legyen. Mindig a jobbra és a többre törekszik és komoly fejfájást okoz neki, ha valami nem a tervei szerint alakul. Ilyenkor dühös lesz, de egy biztos, soha nem adja fel!

Szűz

A Szűz közismert profizmusáról és igényességéről. Félmegoldásokat nem szívesen fogad el és ha nem elégedett egy eredménnyel, addig nem nyugszik, míg még magasabb szintre nem hozza azt. Néha pedig, hiába kapja meg, amit akar, mégsem tud vele maradéktalanul boldog lenni. Azt vallja, mindig mindennél lehet még jobbat elérni.

Nyilas

A Nyilas számára soha nem lehet valami olyan tökéletes, hogy azon ne lehetne még valamit javítani. Örökké azon jár az esze, hol tud még jobb lenni, milyen módon tud még többre menni. Néha ebben önfejű és még arra is hajlandó, hogy egy céljának olyasmit is alárendeljen, ami sokkal valójában sokkal többet ér számára, mint maga a cél.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.