Horoszkóp percek – Csillagjegy, mellyel gyakrabban támadhat konfliktusod

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2023.05.12. 16:00

Nem lehet mindenkivel mindig jóban lenni és talán nem is kell. De vajon van-e összefüggés a csillagjegyünk és egy számunkra gyakran ellenszenves személy között?

Néha igen, néha nem. De azért számít a csillagjegyünk is abban, kivel vagyunk igazán kritikusak és ki tud a legkönnyebben felbosszantani bennünket. Mutatjuk, számodra kik lehetnek a legidegesítőbb csillagjegyek.

Kos

Skorpió. Mivel mindketten alapvetően agresszív típusok vagytok, könnyen támadhat konfliktus köztetek. Azonban amíg te jellemzően szemből támadsz, ő időnként lesből teszi ugyanezt. Gyakran nem is érted, mik a motivációi és már ez is feldühít. Nem is érdemes huzakodnod vele, hiszen nem a te harcmodorodban küzd.

Bika

Ikrek. Ha valamitől képes vagy felhúzni magadat, az egy Ikrek gyakori határozatlansága és döntési képtelensége. Ráadásul mindez gyakran párosul nála némi kiszámíthatatlansággal is, amitől külön vörös posztó lehet a szemedben egy Ikrek jegyében született ismerősöd. Ugyanakkor mivel számodra teljesen kiismerhetetlen is tud lenni, ha csak teheted, elkerülöd a vele való kontaktust.

Ikrek

Bak. Ő lehet az, aki még csak meg sem próbál téged meghallgatni, hiszen meg van győződve arról, hogy ő mindent sokkal jobban tud mindenkinél. Senki nem tud téged annyira felbosszantani, mint ő azzal, hogy időnként átnéz mindenkin. A legrosszabb pedig az a helyzet, amikor kiderül, hogy még neki is van igaza.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.