Hirdetés

Családi ajándék sétarepülés - akár karácsonyra is!

Családi ajándék sétarepülés - akár karácsonyra is!

2018.11.11. 08:41

A sétarepülés ma már az abszolút megfizethető árkategóriába tartozik, ezért egyre többen teszik le mellette a voksot.

Hirdetés

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ajándékozás kapcsán éppen olyan gyakran esik rá a választás, mint akkor, ha közös programok szervezéséről van szó. Nem csak a tavaszi és nyári szikrázó napsütésben remek választás, hanem akár az ünnepek környékén is. A jó esetben hófödte táj varázslatos látképpel ajándékozza meg a sétarepülés résztvevőit, de akkor sincs ok panaszra, ha ezúttal a karácsony környékén nem számíthatunk havazásra. A dreamair.hu családi ajándékként is javasolja a sétarepülés programot, mely kapcsán többféle útvonal és repülési időtartam közül lehet választani.

Élmény-ajándék, ami egy életre szól

S hogy minek is köszönheti a sétarepülés hatalmas népszerűségét? Nem másnak, mint annak az élménynek, amit vele szerezhetünk. Az ajándékozási tendenciák egyébként is abba az irányba mutatnak, hogy a méregdrága műszaki cikkek és egyéb, tárgyiasult meglepetések helyett inkább az élmény-jellegű ajándékok kerülnek fókuszba. Mind többen azon az állásponton vannak, hogy az élmények azok a dolgok, amelyeket senki nem vehet el tőlünk, és valójában ajándékozás alkalmával is ezekkel okozhatunk a legnagyobb örömet. A sétarepülés tipikusan olyan meglepetés, ami ma már meglepően olcsó, és mégis életre szóló emlékek adhatóak a programon keresztül.

Sétarepülés a főváros felett

Budapest és környéke régóta idegenforgalmilag frekventált terület. Nem csak a területén megtalálható történelmi nevezetességek miatt keresik fel sokan, hanem természeti adottságai és a környékén elérhető kirándulási lehetőségek apropóján is. Gondolt már arra, hogy mindezt koncentráltan, egyszerre, méghozzá a levegőből csodálja meg? A Budapest feletti sétarepülés nem véletlen örvend nagy népszerűségnek, hiszen madártávlatból tekinthetőek meg mindazok az épületegyüttesek, nevezetességek, melyek miatt fővárosunk európai szinten is egyedülálló helyet foglal el. Mindehhez még hozzájön a Duna látképe, mely kettészeli a várost és a rajta átívelő hidak összetéveszthetetlenül jellemzőek Budapestre. Egy főváros feletti sétarepülés bármilyen alkalomra remek választás, karácsony környékén pedig kitűnő meglepetés lehet.

Irány a Balaton!

Kicsit hosszabb repülési időtartamban gondolkozik? Míg nyáron rendszerint az autópályán araszolás jut eszünkbe a balatoni hétvégékről, addig sétarepülés kapcsán egészen másfajta élményben lehet részünk- tulajdonképpen évszaktól függetlenül. A magyar tenger lenyűgöző látványt nyújt a hideg időszakban is, és Tihany a maga jellemző épületeivel, vagy éppen a nyaranta nyüzsgő Siófok is alapvetően határozzák meg a balatoni látképet. Fedezze fel sétarepülés során a Balaton térségét, közben pedig Székesfehérvár és a Velencei-tó is Ön elé tárulnak majd.

Sétarepülés a Duna mentén

Hazánk varázslatos vidékekkel rendelkező tájai a Duna mentén is végigvonulnak. Sétarepülés során a fővárostól délre is vehető az irány, megcélozva az egyik legnépszerűbb kirándulóhelynek számító Gemenci-erdőt. Dunaföldvár és Kalocsa madártávlatból történő megtekintése mellett mindenképpen szót érdemelnek azok a vadregényes üdülőterületek, ahol csónakok ringatóznak a Duna víztükrén és télen rendszerint csak a horgászoké és a természeté a táj.

A különleges és egyúttal megfizethető programok iránt érdeklődők számára a sétarepülés kitűnő választás lehet. A levegőből egészen más szemüvegen keresztül láthatjuk hazánk tájait, és ismételten rácsodálkozhatunk arra, milyen elképesztő szépségek találhatóak meg közvetlen környezetünkben.

.