Hirdetés

Milyen tetszetős eladó lakások vannak Veszprémben is

Milyen tetszetős eladó lakások vannak Veszprémben is

2018.11.12. 19:05

Eladó lakás Veszprémben nagyon sok található, mégsem mindegy hogy milyen állapotú lakást vásárolunk.

Hirdetés

Természetesen a használt lakások között is akadnak olyan ingatlanok, amelyekre alig kell költeni és máris költözhetők. A Költözzbe ingatlan kereső portál oldalán igen nagy kínálattal szembesülünk, már ami Veszprémet illeti. Mégis érdemes mérlegelni lakásvásárlás előtt, hogy Veszprém mely területén vásároljuk meg új otthonunkat.

Veszprém egy nyugodt kis város, így akik a pörgősebb életmódhoz szoktak, azok ne itt vásároljanak ingatlant. Kimondottan azoknak ajánljuk, akik nyugalomra vágynak, de mégis közel szeretnének lenni a Balatonhoz. Veszprémben mindenki nyugodt és kiegyensúlyozott, össze sem lehet hasonlítani a fővárossal. A boltokban és a postán is sokkal hosszabb sort kell kiállni, mint a fővárosban, hiszen nem olyan nagy a kínálat, de ezért megkapjuk a vágyott nyugalmat. Az eladó lakás Veszprém kulcsszót érdemes beírni az ingatlankereső portál honlapján és máris láthatjuk, hogy milyen ingatlanok közül választhatunk.

A legkedvezőbb árakat talán a Jutasi lakótelepen találjuk, amely az egyik legfélreesőbb része Veszprémnek. Akik inkább a belváros felé közelítenének, azoknak kicsit mélyebben bele kell nyúlniuk a pénztárcájukba. Veszprémben alig lehet kiadó lakást találni, hiszen a legtöbb tulajdonos inkább az egyetemistáknak adja ki ingatlanát. Mindenkinek sokkal egyszerűbb, ha ingatlant vásárol Veszprémben és nem vár szabad albérletre.

Most nézzük meg, hogy konkrétan milyen ingatlanok közül lehet válogatni, ha eladó lakást keresünk. Első körben a 10 millió forintig elérhető panel lakáskínálatot nézzük meg. 9,2 millió forint környékén 50 négyzetméteres 2 szobás lakást vásárolhatunk, de az ingatlanra jócskán kell még költeni. A 10 és 15 millió forintos kategóriában már sokkal jobbak a lehetőségeink. 30 és 50 négyzetméter között válogathatunk az ingatlanok közül. A Haszkovó lakótelepen, a Stromfeld Aurél utcában több ingatlant is hirdetnek 15 millió forint környékén. Ha mélyebben a zsebünkbe nyúlunk, akkor 20 millió forint környékén már 4 szobás lakások közül válogathatunk. 19,5 millió forintért a Haszkovó lakótelepen fiatalosan felújított lakást is találhatunk. Egy tisztasági festés után akár azonnal költözhetők is az ingatlanok.

Amennyiben az eladó lakás Veszprém kategórián belül inkább tégla lakásokat néznénk meg, akkor roppant egyszerűen be kell állítani a szűrési feltételeknél. 20 millió forintért itt már csak maximum 2 szobában gondolkodhatunk, de természetesen ki lehet fogni jobb ajánlatokat is, így 3 szobás lakást is vásárolhatunk. Ezért az árért a 70-es és a 80-as évek környékén épült tégla lakások közül választhatunk. Ha elmerészkedünk a 30 milliós álomhatárig, akkor már új építésű ingatlanban is gondolkodhatunk.

Veszprémben 2019-ben adják át a Fenyőliget lakópark II. ütemét. Itt egy 67 négyzetméter körüli 2+1 szobás lakást is vásárolhatunk. Ezekhez a lakásokhoz természetesen erkély is tartozik. A csendes helyen elterülő lakóparkban még a kisgyermekes családok is megtalálják a számításaikat. A nyugodt zöldövezeti lakópark sokak álmai között szerepel. Sok fa, saját játszótér segíti a családok kikapcsolódását. A terület határain belül számtalan parkolási lehetőség várja az ottlakókat. Ezen a környéken érdemes ingatlan vásárolni, hiszen mindent megtalálunk, ami csak a nyugodt családi élethez szükséges.

.