Hirdetés

Egyedi karszalag, ha nem érjük be a sablonos megoldásokkal

Egyedi karszalag, ha nem érjük be a sablonos megoldásokkal

2018.12.23. 15:21

Már messze magunk mögött hagytuk a nyári fesztiválszezont, az egyedi karszalag gyártás mégis pörög.

Hirdetés

Ez nem véletlen, hiszen az egyedi karszalagok a legkülönfélébb célokat szolgálják, sokszor biztonsági funkciókat látnak el. Érdemes megismerni ezeket az apró kiegészítőket, hiszen számos hasznos felhasználási területtel rendelkeznek, amelyeket akár mi is hasznosíthatunk.

Nagyon sok egyedi karszalag a gyermekeink csuklójára kerül. Ezek elsősorban biztonsági szerepet töltenek be, hiszen a legkisebb gyermekeink még nem tudják megjegyezni a mama és a papa telefonszámát. A gyermekfesztiválokon, tömeges rendezvényeken, vásárokon, tömött bevásárlóközpontokban sajnos elég a figyelem apró kimaradása, a csöppség pedig elkeveredik a tömegben. Sajnos a legjobb szülőkkel is megeshet, hogy egy pillanatra lankad a figyelmük. Ilyen esetben egy egyedi karszalag megoldja a problémát, hiszen a rajta szereplő telefonszámot az első jószándékú ember fel fogja hívni és segít, hogy a gyermekünk ismét biztonságban lehessen.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincs szükség fokozott figyelemre a tömött rendezvényeken, egy ilyen karszalag mégis hatalmas segítséget jelent, ha mégis szem elől tévesztenénk a csöppséget.

Fontos tudni, hogy ezek a karszalagok az elővigyázatosságról szólnak, ennek szellemében a gyártó is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy teljesen biztonságosak legyenek. Az ilyen karszalagok tartalmazzák a gyermek keresztnevét, aminek köszönhetően könnyebben megnyugtatható, illetve a szülők telefonszámát, ahol azonnal elérhetők. A tyvek karszalag anyaghasználatának köszönhetően ideális megoldás erre a célra.

Érdemes tudni, hogy az egyedi karszalagok felhasználási lehetőségei rendkívül sokrétűek - állítja a karszalagexpressz.hu munkatársa. A szolgáltatóipar és a kereskedelem szereplői egyre több felhasználási módot fedeznek fel. Ezen a területen igazi áttörést eredményezett a vonalkódos szalagok megjelenése, amelyek akár kedvezményrendszerként és hűségkártyaként is hasznosíthatók.

Sőt, némi kreativitással teljes marketing kampányokat építhetünk a karszalagokból; a különböző színű szalagok alkalmasak többféle kedvezményrendszer és kuponrendszer kialakítására. Fontos tudni, hogy a vonalkód mellett logó vagy egyéb grafika is megjeleníthető, így ezek a karszalagok valódi reklámhordozóként is funkcionálnak.

Mivel a karszalag mindig kéznél van - a szó legszorosabb értelmében is -, így mindig látható, ennek köszönhetően rendkívül értékes reklámfelületet jelent a szponzorok számára. Nem véletlen, hogy a fesztiválokon, rendezvényeken és sporteseményeken egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az egyedi karszalagok.

Az egyedi karszalagok használata egyre több területen jeleik meg. Ma már egyre több kórház használja a rendkívül praktikus tyvek karszalagokat. Ezek a hasznos kis kiegészítők igény szerint feliratozhatók, logózhatók, sőt akár vonalkód is elhelyezhető rajtuk.

Mindezek mellett az anyaghasználatuk lehetővé teszi, hogy alkoholos filccel is írjunk rájuk. Ennek köszönhetően ezek a karszalagok egyszerű miniatűr kórlapként is képesek funkcionálni. Ahogyan a fesztiválokon használt szalagok esetében megszokhattuk, a kórházi egyedi karszalagok is csupán roncsolódás árán távolíthatók el, így nem ragaszhatók vissza, ennek köszönhetően megbízható segítséget jelentenek a kórházi dolgozók számára. Számos szín és méretvariáció áll rendelkezésre, így könnyedén kiválasztható az optimális megoldás.

Az egyedi karszalagokban rejlő lehetőségeket érdemes megismerni, hiszen sokféle módon hasznosíthatjuk őket. A minőséget kínáló gyártók és szolgáltatók garanciát biztosítanak arra, hogy ezek a karszalagok maradéktalanul ellátják a feladatukat.

.