Ilyen időjárás várható szilveszterkor - Itt a friss, 7 napos időjárás-előrejelzés

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.12.27. 13:57

Meteorológiai előrejelzés szilveszterre, újévre.

A következő napokban változékony időre számíthatunk. Hétfőn nagy területen viharos lesz a szél. A hét elején enyhe levegő érkezik térségünkbe, több helyen számíthatunk csapadékra. Itt vannak a további részletek.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn délutántól ismét megnövekszik a felhőzet. Késő délutántól egyre nagyobb területen elered az eső. A szél sokfelé megerősödik, a Dunántúlon többfelé viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 12 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden csökken a felhőzet, majd nyugat felől újabb felhőzóna érkezik. Az esti óráktól ismét előfordulhat eső, zápor. A szél élénk, sok helyütt erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul. 

Időjárás-előrejelzés szerda

Időjárás-előrejelzés szerda
Időjárás-előrejelzés szerda - Forrás:met.hu

Szerdán a Dunától keletre több helyen várható eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés szilveszterre

Időjárás-előrejelzés szilveszterkor
Időjárás-előrejelzés szilveszterre - Forrás:met.hu

Csütörtökön nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de átmenetileg a legtöbb helyen felszakadozik, csökken a felhőzet. Nyugaton borult, keleten inkább esős idővel búcsúzik az idei év. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés január 1-re

Január 1-én erősen felhős, borult égre van kilátás. Helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. A szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére

Jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elszórtan fordulhat elő kisebb eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

.