A Bika még a tél előtt dolgozza le a súlyfeleslegét - szombati horoszkóp

2016. október 22.

2016.10.22. 08:24

A Kos a szokásosnál is akaratosabb, az Ikrek most a szívét és a pénztárcáját is zárja be, a Szűz munkával kénytelen tölteni a hétvégét. Ön hisz a horoszkópban? Írásunk végén szavazzon!

Kos (március 21.-április 20.)
Még a szokásosnál is akaratosabb, emiatt el sem tudja képzelni, hogy ne az legyen, amit elképzel. Magánéletében nagy kihívásnak van kitéve, mert ha nem képes legalább egy kicsit alkalmazkodni, akkor akár komoly vitára és esetleg még egy hosszabb mosolyszünetre is számíthat. Lehet, hogy elégedettség tölti el, ha eléri, amit akar, de meglesz az ára.

Bika (április 21.-május 20.)
Amennyiben elégedetlen a külsejével, akkor kemény elhatározásra kell jutnia. Súlyfeleslegét még a hosszú tél előtt érdemes lenne ledolgoznia, mert télen úgy is kevesebbet mozog. Hamarosan amúgy is jönnek az ünnepek, amikor az akaratereje komoly kihívásnak lesz kitéve, a finom ételek miatt. Ezért ne csak ígérje magának a változást, hanem tegyen is érte.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Igyekezzen elkerülni a hamis barátokat, mert nemcsak a lelke sebződik meg, de esetleg még a pénztárcája is bánhatja. Ikrek jegyűként nem tartozik a legjobb emberismerők közé, és ha felületesen ítél meg másokat, akkor bajba sodorhatja magát. Hiszen nagyon sokan másnak mutatják magukat, mint amilyenek valójában. Szívét és pénztárcáját zárja be.

Rák (június 22.-július 22.)
Nehezen birkózik meg a változásokkal, mert túlságosan érzékeny és ragaszkodó. Legyen szó akár pénzről vagy tárgyakról. Egészségi panaszai újra és újra kiújulhatnak, ezért jó lenne, ha végre minden visszatérhetne a régi kerékvágásába, és jóval többet törődne az egészségével. Ne hanyagolja el a rendszeres testmozgást legyen az torna, séta, vagy úszás.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Amennyiben vendégségbe megy, biztos, hogy remekül érzi magát, és jól sikerül az összejövetel, talán túlságosan is jól. Már ami a társaságot illeti. Találkozik valakivel, aki olyan nagy hatással van a szívére, hogy nem tudja majd kiverni a fejéből. Bármennyire is szeretne közömbös maradni, képtelen rá, mert az érzelmei most nem engedelmeskednek a józan észnek.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Már nagyon bánja, hogy elvállalt egy olyan feladatot, aminek az elvégzése az egész hétvégéjét kitölti. Szívesebben lenne a szeretteivel otthon vagy csinálna velük valami érdekes programot. A természetbe is velük tartana, hiszen ilyenkor ősszel nagyon szép és színes az erdő. Azt azért még se mondhatja nekik, hogy szolidaritásból ők is üljenek egész nap otthon.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Lehet, hogy csalódott, mert nem azt kapta ajándékba, amire számított, de fogadja el azt a mondást, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát. Abban biztos lehet, hogy az illető jó szívvel adta és szerette volna meglepni vele. Legközelebb, ha a csalódást szeretné elkerülni, akkor a legjobban teszi, ha őszintén megmondja, vagy csak célzásokat tesz arra, amire vágyik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Legyen résen, mert a kapcsolata felett lassan gyülekeznek a felhők, amit nem vesz még észre. Pedig, ha jobban figyelne, akkor észrevenné, hogy a társa már nem olyan lelkes, mint régen. Ha nem érzékeli a vészjósló jeleket, akkor lehet, hogy már csak sok munkával tudja helyrehozni a problémákat. Ami még a rossznál is rosszabb lenne, hogy már sehogy sem képes.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Megpróbál nyomást gyakorolni a kedvesére, hogy az legyen, amit eltervezett. Sajnos nem jár eredménnyel, mert a mai napra neki egészen más az elképzelése. Érdemes lenne megbeszélni és kompromisszumot kötni még mielőtt kezdene elmérgesedni a helyzet. Mégis csak jobb lenne együtt tölteni a napot, mint külön utakon járva haragban lenni.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne szégyelljen tanácsot kérni, ha úgy érzi, hogy a feladatával nem boldogul egykönnyen. Nem érthet mindenhez, és jobban jár, ha a hiúságát félre téve inkább elfogadja a segítséget. Így nemcsak megoldódik a gondja, hanem szabadidőhöz is jut, ami nem elhanyagolható szempont. Mert azt az időt, amíg a megoldáson töri a fejét, azt hasznosan is eltöltheti.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Pozitív változásokat jeleznek a bolygók, melyeket jó, ha örömmel fogad. Eljött az idő, hogy új útra lépjen, amit persze még veszélyesnek érez. Pedig a lelki fejlődéséhez szüksége van kihívásra és okos döntésre, ami komoly félelmet kelthet. Testi tünetként gyomorfájás léphet fel, ami mutatja, hogy nem is olyan könnyű megbirkóznia a sors adta feladataival.

Halak (február 20.-március 20.)
Kellemes, romantikus napnak néz elébe, boldogságát semmi sem árnyékolja be. Alkalmazkodó képessége hozzásegíti, hogy ügyesen kikerüljön minden konfliktust. Megérzi a társa minden rezdülését, és együttérzésével átsegíti a gondjain. Meghitt estére számíthat, ami még szorosabbra fűzi a kapcsolatukat. Biztosan örülne több ilyen szép napnak.

 

 

.